Yeşil Besni İçin Tüm Besnililer El Ele Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Yeşil Besni İçin Tüm Besnililer El Ele Kampanyası

Yeşil Besni İçin Tüm Besnililer El Ele Kampanyası

Adıyaman’ın Besni ilçesinde Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu tarafından başlatılan “Yeşil Besni için Tüm Besnililer el ele” projesi kapsamında ilk toplantı yapıldı.

03.06.2014 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Besni ilçesinde Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu tarafından başlatılan "Yeşil Besni için Tüm Besnililer el ele" projesi kapsamında ilk toplantı yapıldı.

Besni Kaymakamlığı'nda düzenlenen istişare toplantısında projenin amacının Besni'de mahalle, okul, devlet arazisi, bahçelerde ve yol kenarlarında Besni'yi yaşanılabilir bir Besni yapmak için ağaçlandırma seferberliği başlatmak olduğu ifade edildi.Toplantıda Proje için katılımcılarla beraber fikir alışverişi yapılarak değerlendirmeler yapıldı. "Yeşil Besni İçin Tüm Besni'liler El Ele" ismiyle yürütülecek fidan dikme seferberliğine bütün vatandaşların katılımı için herkesin duyarlı olması istendi.

Toplantıya Besni Kaymakamı Emrah Yılmaz, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, sivil toplum örgütü temsilcileri, mahalle muhtarları ve okul müdürleri katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşil Besni İçin Tüm Besnililer El Ele Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement