Yeşil Sahada Tekrar Buluştular - Son Dakika
Yerel

Yeşil Sahada Tekrar Buluştular

Yeşil Sahada Tekrar Buluştular

Aydınspor 1923’e transfer olan Aydınlı futbolcu Serkan Özdemir, Aydın dışında birlikte aynı takımda forma giydiği Berkay Günay ile siyah-beyazlı forma ile buluştu.

18.08.2014 10:09

Aydınspor 1923'e transfer olan Aydınlı futbolcu Serkan Özdemir, Aydın dışında birlikte aynı takımda forma giydiği Berkay Günay ile siyah-beyazlı forma ile buluştu.

Aydınspor 1923'e transfer olduğu için büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Serkan Özdemir, "Aydın'da Aydınspor forması altında zor da olsa güzel geçirmiştik. Aydınspor 1923'te forma giymek benim için büyük onur. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"dedi.

Siyah-beyazlı formayla verilen her görevi yapacağını anlatan Serkan, "Sahada elimizden ne geliyorsa yapacağımızdan şüphe duyulmasın. Eksiklerim var. En kısa sürede eksiklerimi gidermek için çok çalışacağım. Üzerimize aldığımız sorumluluğun farkındayız"diye konuştu.

Berkay ile çocukluk arkadaşı olduklarını ve altyapılarda bir çok kez karşılıklı oynadıklarını belirten Serkan Özdemir, "Berkay ile İnegölspor'da birlikte oynama fırsatımız olmuştu. Aynı çizgide oynayabiliyoruz. Aydınspor 1923'te de forma şansı bulabildiğimiz takdirde elimizden geleni en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşil Sahada Tekrar Buluştular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement