YGS Sonuçları Neden Hala Açıklanmadı? - Son Dakika
Eğitim

YGS Sonuçları Neden Hala Açıklanmadı?

YGS Sonuçları Neden Hala Açıklanmadı?

2017 YGS sonuçlarının bugün açıklanacağı duyurulmuştu. Ancak YGS sonuçları henüz açıklanmadı. Şimdi Herkes YGS sonuçlarının neden açıklanmadığı sorusunu merak ediyor.

28.03.2017 17:13  Güncelleme: 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2017 YGS sonuçlarının 28 Mart Salı günü açıklanacağı söylenmişti. Onbinlerce öğrencinin ve velinin heyecanla beklediği YGS sonuçları kesin olarak nugün açıklanacak. ÖSYM, YGS sonuçlarının neden açıklanmadığıyla ilgili açıklamada bulundu.

ÖSYM'DEN YGS SONUÇLARIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

ÖSYM, YGS sonuçlarının kesin olarak bugün açıklanacağını belirtti. Hürriyet'in internet sitesinde yer alan habere göre ÖSYM Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Işıl Beşoğul şu açıklamayı yaptı: "Sitedeki yoğunluk nedeniyle veri girişinde sorun yaşıyoruz. Gün içinde mutlaka açıklanacak. Herhangi bir aksilik yok. Adayların siteye yüklenmemelerini rica ediyoruz. İnternet sitemiz biraz rahatlarsa veri girişini tamamlayacağız."

YGS SONUÇLARI ÖĞRENME İŞLEMİ

Adaylar YGS sonuçlarını, T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin "https://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden mobil uygulamalarından öğrenebilecek. YGS puanlarından en az biri 180 ve daha fazla olan adaylar, isterlerse LYS'ye başvurabilecek. LYS'ye başvurular, 4-17 Nisan'da alınacak.

Son Dakika Eğitim YGS Sonuçları Neden Hala Açıklanmadı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement