Yiğidolar Golcüleriyle Güldü - Son Dakika
Yerel

Yiğidolar Golcüleriyle Güldü

Yiğidolar Golcüleriyle Güldü

Ligde Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden Sivasspor'da, John Utaka ve Aatif Chahechouhe, attıkları gollerle galibiyetin mimarı oldu.

12.04.2014 22:19  Güncelleme: 23:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden Sivasspor'da, John Utaka ve Aatif Chahechouhe, attıkları gollerle galibiyetin mimarı oldu.

Uzun süren sakatlık döneminin ardından Sivasspor'un ligin 26. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile yaptığı maçta forma giyen Utaka, son haftalardaki performansıyla dikkati çekti.

Ligin 27. haftasındaki Gaziantepspor maçında 2 gol atarak, kırmızı beyazlı ekibin galibiyetinde büyük pay sahibi olan Utaka, Sivasspor'un geçen hafta deplasmanda 4-3 yenildiği Bursaspor maçında da fileleri havalandırmıştı.

Sivasspor'un Galatasaray'ı bu akşam 2-1 yendiği maçta da gol sevinci yaşayan Utaka, takımının 2. golünü atarak galibiyette büyük pay sahibi oldu ve başarılı performansını sürdürdü. Sakatlığının ardından sahalara iyi bir dönüş yapan Utaka, son 3 haftada 4 gol attı.

Ligdeki gol sayısını 6'ya çıkaran Utaka, Eskişehirspor, Elazığspor, Gaziantespor (2), Bursaspor ve Galatasaray'a karşı gol sevinci yaşadı.

Chahechouhe, suskunluğunu bozdu

Son olarak ligin 21. haftasındaki Gençlerbirliği karşılaşmasında gol sevinci yaşayan Chahechouhe, 53 günlük suskunluğunu Galatasaray karşısında sonlandırdı.

Galatasaray maçının 17. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren gole imza atan Chahechouhe, gol sayısını 14'e çıkardı ve krallık yarışındaki iddiasını sürdürdü. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yiğidolar Golcüleriyle Güldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement