Yığılca'da Sydv'de Görev Yapacak Muhtarlar Belirlendi - Son Dakika
Güncel

Yığılca'da Sydv'de Görev Yapacak Muhtarlar Belirlendi

Yığılca\'da Sydv\'de Görev Yapacak Muhtarlar Belirlendi

Yığılca’da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) mütevelli heyeti için muhtarlar arasında kapalı oylama yapıldı.

16.01.2016 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yığılca'da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) mütevelli heyeti için muhtarlar arasında kapalı oylama yapıldı.

Yığılca'da mahalle ve köy muhtarları arasında mütevelli heyeti seçimi yapıldı. Yığılca Kaymakamı Furkan Sancaktutar başkanlığında mahalle ve köy muhtarlarının katıldığı Mütevelli Heyet toplantısı düzenledi. Toplantıda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti için muhtarlar arasında kapalı oylama yapıldı. Oylama sonucunda Gaziler Köyü muhtarı Yaşar Akbaş ile Ahmetçiler Mahallesi muhtarı Ramazan Öztürk mütevelli heyetine seçildi.

RESMİ DUYURULAR CAMİLERDEN YAPILIYOR

Yığılca'da geçtiğimiz haftalarda yoğun bir şekilde yağan kar yağışının ardından yapılan çalışmalar ile ilgili muhtarlar Kaymakam Furkan Sancaktutar'a teşekkür ettiler. Hiç bir muhtarın kar açma çalışması ile ilgili sıkıntısı olmadığı kaydedildi. Toplantı sırasında köylerde cami hoparlörlerinde yapılan anonslara değinen Kaymakam Sancaktutar, "Resmi ilanlar camii hoparlörlerinden duyuruluyor. Acil afet durumu olmadıktan sonra cami hoparlörlerini kullanmayalım. Bu konuda tüm muhtarlarımız kendi sistemini kuracak" dedi.

Kaymakamımız Furkan Sancaktutar son olarak "Köylere yapılacak yatırımlar ile ilgili birlik ve beraberlik içerisinde hareket edelim. Bu şekilde daha sağlıklı bir çalışma sürdürmüş oluruz" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yığılca'da Sydv'de Görev Yapacak Muhtarlar Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement