Yığılca Güzellikleri ile Anılacak - Son Dakika
Yerel

Yığılca Güzellikleri ile Anılacak

Yığılca Güzellikleri ile Anılacak

Yığılca Kaymakamı Mehmet Özcan, Yığılca'ya büyük önem verdiğinin altını çizerek "Yığılca için elimizden geleni yapmakla mükellefiz." dedi.

19.06.2014 14:40  Güncelleme: 14:43

Yığılca Kaymakamı Mehmet Özcan, Yığılca'ya büyük önem verdiğinin altını çizerek "Yığılca için elimizden geleni yapmakla mükellefiz" dedi.

Yığılca Kaymakamı Mehmet Özcan, Düzce'de basın mensupları ile bir araya geldi. Yığılca'nın adının güzel haberlerle anılmasını isteyen Özcan, iyi ve güzel gelişmelerin yansıtılması için basından destek istedi.

Yığılca'nın Düzce'nin en uzak ilçesi olduğunu belirten Özcan "Yığılca yolumuzun 22 kilometresi bu yaz bitecek. 2 senede ise tamamı bitirilecek ve ulaşımı rahat bir yol olacak. Ekonomik yetersizlikler eğitim, sosyal eksiklikler zaman içinde çözülecek. Yığılca önümüzdeki yıllarda farklı noktalarda olacak" dedi.

Özcan, Yığılca'nın fiziki gelişme açısından Düzce'nin en çok ihtiyaç duyduğu ilçelerin başında geldiğine dikkat çekti. Yığılca'nın ekonomik açıdan hızla gelişen bir ilçe olduğunu belirten Özcan, görev süresince ilçede Kaymakamlık ve bağlı kurumlarının gerçekleştirdiği projeler ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Toplantıya katılan Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Yığılca'nın Düzce'ye değer katan bir ilçe olduğunu söyledi. Yığılca'nın adının olumsuz haberlerle anılmasından rahatsızlık duyduğunu vurgulayan Yiğit "Bundan sonar hukuki olarak hakkımızı arayacağız. Yığılca'da yetişen doktorlarımız, profesörlerimiz, asistanlarımız, öğretmenlerimiz var. Düzce'nin hangi ilçesinde bu kadar kalitesi insan çıktığını gösterin" diyerek serzenişte bulundu.

"Yolumuzun bu güne kadar yapılmamasının hizmet gelmemesinin nedeni siyasiler ve bürokratların hatasıdır" diyen Yiğit, "Yığılca Düzce'nin bir parçasıdır. Yığılca eşsiz bir ilçe. Yığılca hep sürgün yeri görüldü. 3 bin nüfustan ibaret bir ilçe değil. Yeraltı ve yer üstü zenginliklerine sahip Düzce'ye değer katan bir ilçedir" şeklinde konuştu.

Son bölümünde Kaymakam Özcan Yığılca Saklıkent Doğa ve Turizm Festivaline katkıda bulunan kişilere teşekkür belgesi verdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yığılca Güzellikleri ile Anılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement