Yiğitcan Gölboyu'ndan Kötü Haber - Son Dakika
Spor

Yiğitcan Gölboyu'ndan Kötü Haber

Yiğitcan Gölboyu\'ndan Kötü Haber

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Yiğitcan Gölboyu’nun çekilen MR sonucu ön çapraz bağının koptuğu ve en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

29.09.2015 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Yiğitcan Gölboyu'nun çekilen MR sonucu ön çapraz bağının koptuğu ve en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Adanaspor'un evinde 2-0'lık galibiyetle ayrıldığı Yeni Malatyaspor karşılaşmasının son dakikasında rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrası sakatlanan Yiğitcan Gölboyu'nun MR çekildi. Ön çapraz bağında kopma meydana geldiği anlaşılan Yiğitcan Gölboyu'nun en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Öte yandan haberi alan teknik heyet ve futbolcular Gölboyun'a geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, kulüp masörü Yılmaz Renksizkaya ile birlikte Yiğitcan Gölboyun'u moral vermek için odasında ziyaret etti. Arın, olay karşısında çok üzüldüğünü ifade ederek, "Maçtan sonra şehit haberleri ve ardından Yiğitcan'ın durumu hiçbir galibiyetin bedeli olamaz. Üzgünüz ancak Yiğitcan'a güveniyorum. Daha güçlü bir şekilde aramıza katılacaktır. Tedavi sürecinde kulüp olarak sonuna kadar yanında olacağız. En kısa zamanda sahalara dönmesini ümit ediyoruz" şeklinde konuştu.

Büyük bir şanssızlık yaşadığını belirten Yiğitcan Gölboyu ise, "Kimse böyle olmasını istemezdi ama kısmetten öte geçilmiyor. Olacağı varmış oldu. Bu zor günde benden desteklerini esirgemeyen başta başkanımız Bayram Akgül ve Adanaspor yönetimine, teknik direktörümüz Eyüp Arın ve teknik ekibe, tüm takıma ve kulüp personellerine teşekkür ederim. En kısa sürede iyileşip tekrar çok güçlü bir şekilde sahalara döneceğim" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yiğitcan Gölboyu'ndan Kötü Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement