Yıldırım Belediyesi Karla Mücadele Ediyor - Son Dakika
Yerel

Yıldırım Belediyesi Karla Mücadele Ediyor

Bursa'da dün başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken Yıldırım Belediyesi ekipleri yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

19.02.2015 15:09  Güncelleme: 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da dün başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken Yıldırım Belediyesi ekipleri yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, yaptığı yazılı açıklamada, kar yağışının bu sene beklenenin üzerinde etkili olduğunu belirterek, ekiplerin "daha ulaşılabilir bir Yıldırım için" gece-gündüz yol açma çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kapanan caddeleri iş makineleri ve kar küreme araçlarıyla ulaşıma açtıklarını aktaran Edebali, şunları kaybetti:

"Yıldırım Çözüm Merkezine gelen talepleri de dikkate alarak kapanmış yolları en kısa sürede açıyoruz. Zorlu kış şartlarıyla mücadelemiz en yoğun şekilde devam ediyor. Özellikle yüksek kesimlerde bulunan 75. Yıl, Kaplıkaya, Değirmenlikızık, Akçağlayan, Zümrütevler, Teleferik, Teferrüç, Yenimahalle, Musababa ve Mollaarap mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın kardan olumsuz etkilenmemesi için yoğun çaba gösteriyoruz. Son yılların en yoğun kar yağışı beklentisi üzerine oluşturduğumuz 213 personel ve 41 araçlık acil müdahale ekiplerimiz Yıldırım'ın her noktasında çalışıyor. Ekiplerimiz tuzlama robotları, JCB kar küreme araçları, yükleyici iş makinesi ve greyderler ile kapanan yolları açıyor. Kar ekibi ise 13 açık kasa araç, bir adet kepçe ile tuzlama ve kar temizlemede çalışıyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yıldırım Belediyesi Karla Mücadele Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement