Yıldırım'da Köşe Bucak Temizlik - Son Dakika
Güncel

Yıldırım'da Köşe Bucak Temizlik

Yıldırım\'da Köşe Bucak Temizlik

İlçenin temizliği için 24 saat aralıksız çalışarak hijyenden ödün vermeyen Yıldırım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, gelişen ve değişen Yıldırım'a önemli katkı sağlıyor.

21.08.2015 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayata geçirdiği sosyal ve kültürel projeler ile adından sıkça söz ettiren Yıldırım Belediyesi, günlük belediyecilik hizmetlerinde de başarı çıtasını yukarılara taşımaya devam ediyor.

Yıldırım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından bölge sınırları içinde bulunan cadde ve sokaklar titizlik içinde temizleniyor. Ekipler başta pazar yerleri olmak üzere, cadde, sokak ve kaldırımı deterjanlı suyla yıkıyor. Ayrıca mahallede bulunan tüm çöp konteynerlerini belirli aralıklarla hijyenik suyla yıkayıp ilaçlıyor. İçinde olduğumuz yaz aylarında ilçe genelinde sürdürülen temizlik çalışmalarına hız verildiğini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Her gün farklı bir mahallemizde uygulanan bu temizlik işlemlerinde ekiplerimiz bir yandan köşe bucak süpürme yaparken diğer yandan da yollarımızı yıkıyor, yeşil alanlarda ilaçlama işlemi uyguluyor. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve ferah bir ortamda yaşayabilmeleri için asri görevimiz olan temizlik çalışmalarımızda hiç bir şekilde taviz vermemeye özen gösteriyoruz. Daha temiz bir Yıldırım için vatandaşlarımızın da bilinçli olması, çöplerini zamanında dışarı çıkarması gerekiyor" dedi. Başkan Edebali, "Yeni Yıldırım hedefimiz doğrultusunda hayatın her alanında hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmak, yaşamaktan mutluluk duyacakları bir ilçe oluşturmak amacı taşıyoruz" şeklinde sözlerini tamamladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıldırım'da Köşe Bucak Temizlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement