Yıldırım Yine Örnek Olacak - Son Dakika
Güncel

Yıldırım Yine Örnek Olacak

Vatandaşların kurban farizalarını, dini vecibelere uygun ve konforlu bir şekilde yerine getirebilmeleri için yoğun bir çalışma yürüten Yıldırım Belediyesi, kurban pazarları ve kesim yerlerindeki hazırlıklarını tamamladı.

01.09.2015 13:55

Geçtiğimiz yıllarda kurban satış alanları ve kesim bölgelerindeki çalışmaları ile yerel yönetimler tarafından örnek gösterilen projelere imza atan Yıldırım Belediyesi, yaklaşan bayram öncesi hazırlıklarına büyük ölçüde tamamladı. Kurban kesim satış alanlarında hem satıcıların hem de kurbanlık alacak vatandaşların rahat ve hijyenik bir şekilde alışverişlerini yapabilmesi için yol, su ve elektrik gibi altyapı çalışmaları eksiksiz bir şekilde yerine getiriliyor.

DOKTOR VE VETERİNER HİZMETİ

Kesim alanları etrafındaki yol düzenlemeleri yapılırken, doktor ve veterinerlerin hazır bulunacağı sağlık merkezleri faaliyet gösterecek. Her bayram öncesi görmeye alışık olduğumuz hayvanların kaçmasından dolayı yaşanan kazaların önüne geçilmesi için de kurban satış ve kesim alanlarında eğitimli 'boğa timleri' oluşturulacak. Belediyenin tüm birimlerinin koordineli olarak sorumluluk alacağı ve en küçük detayın dahi hesaplanarak aksiliklere müsaade edilmeyeceğini aktaran Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Deri poşeti, et poşeti, naylon branda, tuz, kurban rehberi, kumanya ikramı, veterinerlik hizmeti ile temizlik için su temininden oluşan farklı hizmetler Yıldırımlılara sunulacak" dedi.

VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ

Göreve başladığı günden beri insan odaklı çalışmalar ile dikkatleri çeken Yıldırım Belediye Başkanı Edebali, "Komşumuzu, akrabamızı, ihtiyaç sahibini ve ailemizi bir araya getiren bayramlarda paylaşmanın manevi hazzını hep birlikte yaşıyoruz. Bu anlayış içerisinde Kurban Bayramı'na az bir süre kala Yıldırım Belediyesi olarak her anlamda tedbirlerimizi artırarak vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Kurban satış ve kesim alanlarında Yıldırım'a ve Yıldırımlılara yakışmayacak görüntülerin yaşanmaması adına halkımızın da duyarlı olacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıldırım Yine Örnek Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement