Yıldızeli Atatürk Ortaokulunda Bilgilendirme Köşesi Oluşturuldu - Son Dakika
Yerel

Yıldızeli Atatürk Ortaokulunda Bilgilendirme Köşesi Oluşturuldu

Yıldızeli Atatürk Ortaokulunda Bilgilendirme Köşesi Oluşturuldu

Yıldızeli Atatürk Ortaokulu’nda koridora projeksiyon cihazı ve perde konularak öğrencilerin çeşitli konularda öğrencileri bilgilendirilmesi sağlandı.

07.04.2015 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldızeli Atatürk Ortaokulu'nda koridora projeksiyon cihazı ve perde konularak öğrencilerin çeşitli konularda öğrencileri bilgilendirilmesi sağlandı.

Belediye Başkanı Yılmaz Navruz'un okul ziyareti sırasında konuyla ilgili bilgi veren Okul Müdürü Hacı Ahmet Şahinbay "Günlük hayatımızda sık sık kullandığımız ama farkında olmadan yanlış bildiğimiz kelimeleri, deyimleri ve atasözlerini Türkçe öğretmenlerimiz doğrularını bularak yanlış ve doğru yazımlarını karşılaştırıp öğrencilerimizin istifadesine sunduk. Burayı yaptıktan sonra sadece öğrencilerin değil bizimde birçok kelime ve atasözünü yanlış bildiğimizi gördük. Yapmış olduğumuz bilgilendirme köşesi sonucunda öğretmenlerimizin de gözlemleriyle birlikte olumlu bir geri dönüş sağlamış olduk. Yazım yanlışlarının yanı sıra belirli gün ve haftalarda çeşitli bilgilendirmeler yapıyoruz. Sivas'ımızın ve ülkemizin yetiştirmiş olduğu değerli şahsiyetleri ve önemli kişilikleri de yine buradan öğrencilerimize tanıtma imkanı buluyoruz." dedi.

Belediye Başkanı Yılmaz Navruz'da çok güzel ve pratik bir uygulama olduğunu dile uygulamayı başlattıkları için okul müdürü ve öğretmenlere teşekkür etti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldızeli Atatürk Ortaokulunda Bilgilendirme Köşesi Oluşturuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement