Yıldızgücü, Gol Kralını Renklerine Bağladı - Son Dakika
Yerel

Yıldızgücü, Gol Kralını Renklerine Bağladı

Yıldızgücü, Gol Kralını Renklerine Bağladı

Spor Toto 2. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor’un pilot takımı olan Amatör Süper Lig takımlarından Yıldızgücüspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarına hız verdi.

14.06.2014 17:23

Spor Toto 2. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor'un pilot takımı olan Amatör Süper Lig takımlarından Yıldızgücüspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarına hız verdi.

İç transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekipte ilk dış transfer gol kralı ile gerçekleşti.

Aydın U-19 2 grubu gol kralı Sevindiklisporlu 19 yaşındaki Sezgin Güven'i renklerine bağlayan Yıldızgücüspor'da hedefin BAL olduğu açıklandı. Kaptan Sezgin ile sezonun ilk transferini gerçekleştirdiklerini söyleyen Yıldızgücüspor Genel Menajeri Önder Şimşek; "Forvet, forvet arkası ve orta sahada görev alabilen Sezgin'i renklerimize bağladığımız için mutluyuz. Kendisi 1 yıl Nazilli Belediyespor alt yapısında top koşturduktan sonra 4 yıldır da Sevindiklispor'da başarılı bir grafik çizdi. Kendisinin hedeflerimize ulaşmamızda bize yardımcı olacağına inanıyoruz ve başarılar diliyoruz. Transfer çalışmalarımız ve görüşmelerimiz devam ediyor. Temmuz'un ikinci haftası başlayacak olan kamp öncesi transferlerimizi noktalamayı hedefliyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldızgücü, Gol Kralını Renklerine Bağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement