YouTube'a Girenlere, "Atlanamayan Reklamlar" Geliyor - Son Dakika
Ekonomi

YouTube'a Girenlere, "Atlanamayan Reklamlar" Geliyor

YouTube biri iyi biri kötü sayılabilecek iki yeniliğini ortaya çıkardı. Özellikle YouTube'a telefonuyla girenler için 'atlanamayan reklam' sıkıntısı çok yakında başlıyor.

28.04.2016 08:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsterseniz ilk olarak can sıkıcı olan yenilikten bahsedelim. YouTube'un "Bumper ads" adını verdiği yenilik, atlanması mümkün olmayan reklamlar. Tüketime sunulmaya hazırlanan reklamlar, normalde beş saniyeden sonra atlanabilen reklamların aksine, hiç atlanamıyorlar.

MOBİL KULLANICILARI HEDEFLİYOR

Hedef kitlesi mobil kullanıcılar olan yeni reklamlar, Mayıs'tan itibaren telefon ve tabletlerde görünmeye başlayacaklar. Bu yüzden önümüzdeki birkaç gün reklam atlamanın keyfini çıkarmaya bakın.

DAHA AKILLI ÖNERİLER

Şimdi sıra can sıkmayan yenilikte. YouTube'un iOS ve Android uygulamaları, video keşfetmenizi kolaylaştıran yeni bir giriş sayfasıyla güncelleniyorlar. Videolardan alınan görüntüler, sayfada ön planda gösteriliyor; küçük önizlemelere yer verilmiyor.

Yeni tasarım, geçmişte izlediğiniz videolara yönelik kişisel önerilerle destekleniyor. YouTube, önerilerin izleme alışkanlıklarınızı ele alan "derin sinirsel ağ teknolojisinden" faydalandığını, zaman içinde daha akıllı hale geldiğini söylüyor. Yeni öneri sistemi, üye olduğunuz kanallardan videoları seçip öne çıkarma konusunda da becerikli görünüyor.

YouTube\'a Girenlere, "Atlanamayan Reklamlar" Geliyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi YouTube'a Girenlere, 'Atlanamayan Reklamlar' Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ANTİ AKP: ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI LAİK DEMOKRATİK HUKUK CUMHURİYETİNİ MİLLETİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ ŞANLI BAYRAĞIMIZI VATAN MİLLET MEMLEKET VE ŞANLI BAYRAĞIMIZ ADINA KENDİSİNİ HİÇE SAYARAK MÜBAREK CANLARI VE AZİZ BEDENLERİ TOPRAĞA DÜŞMÜŞ AZİZ RUHLARI HAKK A ULAŞMIŞ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ HİÇE SAYARAK ENKAZ OLARAK GÖREN MENEMEN OLAYLARINDA TEĞMEN KUBİLAY I ŞEHİT EDEN ZİHNİYETİN DEVAMI OLAN KİNDAR AMA HESAPTA DİNDAR OLARAK GÖRÜNEN SAHTE HİLAFETÇİLİK YAPARAK ALLAH İLE ALDATAN SİYONİST İLLUMİNATİ TAKIMI 3 3 Yanıtla
  • KIZILAY : SANKİ SİZ ÇOK FARKLISINIZ 1 HAFTADIR EDİRNEDEKİ KAN BAĞIŞINI İZLETİP DURUYORSUNUZ 2 0 Yanıtla
  • hatice: sanki normalde yapmadığınız bişeyy 1 0 Yanıtla

Advertisement