Yunusemre Belediyesi Asfalt Sezonunu Açtı - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediyesi Asfalt Sezonunu Açtı

Yunusemre Belediyesi Asfalt Sezonunu Açtı

Yunusemre Belediyesi asfalt sezonunu Muradiye Mahallesinde başlattı.

19.06.2015 16:09  Güncelleme: 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi asfalt sezonunu Muradiye Mahallesi'nde başlattı. Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Muradiye ve Evranos mahallesindeki yol asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Yunusemre Belediyesi olarak vermiş oldukları bir sözün olduğunu hatırlatan Başkan Çerçi, "Mahallelerimizi mümkün mertebe kilit parke taşı ile donatacağız. Ancak, imarlaşmamış ve yeterince inşaat yapılamayan bölgelerdeki yollar ise soğuk asfalt ile kaplanıyor. Şu anda bu alanda inşaat çalışmaları devam ediyor. Yani hem inşaat çalışmaları nedeniyle büyük tonajlı araçlar bu yolları kullanıyor hem de altyapı çalışmaları devam etmek zorunda. Bu çalışmalar da yollara büyük zarar verdiği için, bu alanlara şimdilik soğuk asfalt atıyoruz" dedi.

HEDEF 300 BİN METREKARE KİLİT PARKE TAŞI

Kilit parke taşı döşemelerinin devam ettiğini belirten Başkan Çerçi, "Bu sezonda yani Aralık ayına kadar 300 bin metrekare kilit parke taşı döşemeyi hedefliyoruz. Şu an köyden mahalleye dönüşen mahallerimizde ve merkez mahallelerimizde başlatılan çalışmalarda şuana kadar yaklaşık 50 bin metrekare kilit parke döşemesi yapılmış durumda"diye konuştu.

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI 3 AYRI NOKTADA DEVAM EDİYOR

Yapılan asfalt çalışmaları hakkında bilgi veren Fen İşleri Müdürü Mehmet Ata, "300 bin metrekare kilit parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ederken, diğer taraftan da mahalleleri birbirine bağlayan stebilize yollarda asfaltlama çalışmalarına başladık. Asfaltlama sezonu boyunca mahalleleri birbirine bağlayan bütün ara yolları soğuk asfalt modeli ile asfaltlamayı hedefliyoruz. İlk olarak Muradiye Mahallemizdeki mezbaha yolu olarak bilinen yolda başlattığımız çalışmalar, 3 ayrı noktada devam etmektedir" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediyesi Asfalt Sezonunu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement