Yunusemre Belediyesi Obeziteyle Mücadele Programı Başladı - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediyesi Obeziteyle Mücadele Programı Başladı

Yunusemre Belediyesi Obeziteyle Mücadele Programı Başladı

Yunusemre Belediyesi tarafından obezite ile mücadele etmek amacıyla başlatılan kampanya kapsamında ilçede yaşayan vatandaşlar güne spor yaparak başladı.

15.09.2014 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi tarafından obezite ile mücadele etmek amacıyla başlatılan kampanya kapsamında ilçede yaşayan vatandaşlar güne spor yaparak başladı. Botanik Park'ta gerçekleşen etkinlikte Yunusmere Belediye Başkan Yardımcıları Kılıç Kaya ve Ramis Şiyak da spor yaptı.

Etkinlikte beden eğitimi öğretmeni Güliz Onater eşliğinde vatandaşlar hem spor yaptı, hem de obezite hakkında bilgi sahibi oldu. Egzersiz ve yürüyüş yapan vatandaşlara meyve ikram edildi. Spor etkinliğinin her sabah ve akşam saatlerinde yapılacağı belirtildi.

ADRES BOTANİK PARK

Botanik parkın yapılan çalışmalar ile spora uygun hale geldiğini belirten Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Sağlıklı nesiller yetiştirmek ve obezite mücadele etmek için başlattığımız bu kampanyanın iyi sonuçlar vermesini istiyoruz. Gerçekleşen etkinlikte vatandaşlarımız beden eğitimi öğretmeni eşliğinde hem spor yapıyor, hem de obezite hakkında bilgi sahibi oluyor. Vatandaşlarımıza ayrıca meyve ikramında bulunarak sağlıklı yiyecekler yemelerini tavsiye ediyoruz" dedi.

Güne zinde başlamak için sabah sporunun önemli olduğunu vurgulayan Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, "Biz de güne sabah sporu yaparak başladık. Amacımız obezite ile mücadele etmek. Burada yapılan etkinliklerde vatandaşlarımız hem spor yapıyor hem de sağlıklı yiyecekler tüketiyor. Etkinliğimiz sonunda olumlu sonuçlar bekliyoruz" diye konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak ise, etkinliğin çok güzel geçtiğini belirterek, "Botanik Park son haliyle çok iyi bir görünüm kazandı. Burada spor yapmak için her şey düşünüldü. Bizde etkinliğimizin ilk gününde vatandaşlarımız ile beraber olmak istedik. Hem spor yaptık hem de meyve tükettik" ifadelerini kullandı.

Yunusemre Belediyesi tarafından başlatılan kampanya devam edecek. Dileyen vatandaşlar Olimpik Havuz yanındaki Botanik Park'ta obezite ile mücadele çalışmasına katılabilecek. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediyesi Obeziteyle Mücadele Programı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement