Yurt-Kur Gediz Kız Öğrenci Yurdu'nda Öğrencilerle 'Farkındalık Konferansı' Verildi - Son Dakika
Yerel

Yurt-Kur Gediz Kız Öğrenci Yurdu'nda Öğrencilerle 'Farkındalık Konferansı' Verildi

Yurt-Kur Gediz Kız Öğrenci Yurdu\'nda Öğrencilerle \'Farkındalık Konferansı\' Verildi

Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURT-KUR) Gediz Kız Öğrenci Yurdu’nda, ‘Farkındalık Konferansı’ verildi.

20.11.2015 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURT-KUR) Gediz Kız Öğrenci Yurdu'nda, 'Farkındalık Konferansı' verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Akademisi YURT-KUR Eğitim Seminerleri çerçevesinde YURT-KUR Gediz Yurt Müdürlüğünce düzenlenen 'Farkındalık Konferansı' Eğitimci Nefize Cihangir tarafından verildi.

Konferansta gençlerin aile ortamından ayrılması ve çevre değişimiyle birlikte oluşan bağımlılıklar üzerinde duran Eğitimci Nefize Cihangir, Sigara bağımlılığı nedir?, Sigara içtiğimizde vücudumuzda neler olur?, Tetiklediği hastalıklar neler?, Alkol bağımlılığı nedir?, Alkolün zararları ve hayatımıza etkileri nelerdir?, Madde bağımlılığı nedir?, Bağımlılık kişide neleri değiştirir?, Teknoloji bağımlılığı nedir?, Zararları nelerdir? ve Kullandığımızda meydana gelebilecek zararlar nelerdir? sorularına açıklık getirerek öğrencileri ayrıntılı şekilde bilgilendirdi.

Eğitimci Nefize Cihangir, gençlik sorunları ve bağımlılık konularını gerçek hayattan kesitler ve slayt gösterileriyle anlattı ve dikkat çeken noktalarda öğrencilere sorular yönelterek konunun içine çekip konferansa olan ilgiyi artırdı.

YURT-KUR Gediz Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Songül Korkmaz, konferansında öğrencilere önemli katkılarda bulunan Rehber Öğretmen Nefize Cihangir'e tüm öğrenciler adına teşekkür etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yurt-Kur Gediz Kız Öğrenci Yurdu'nda Öğrencilerle 'Farkındalık Konferansı' Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement