Yusuf Günay'dan Falcao'ya inanılmaz tepki: O kadar para veriyoruz, bir işe yara - Son Dakika
Spor

Yusuf Günay'dan Falcao'ya inanılmaz tepki: O kadar para veriyoruz, bir işe yara

Kasımpaşa'ya deplasmanda 1-0 kaybederek lig yarışında yara alan Galatasaray için inanılmaz bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılı kulübün yöneticisi Yusuf Günay'ın maç içerisinde Falcao'nun kaçırdığı bir gol sonrası, "O kadar para veriyoruz, bir işe yara bari" dediği belirtildi.

05.10.2020 10:48  Güncelleme: 21:28

Galatasaray'ın Kasımpaşa'ya 1-0 yenildiği maçın ikinci yarısında oyuna giren Radamel Falcao sarı-kırmızılı takıma skor olarak katkı sağlayamadı.

Galatasaray'a geldiği günden bu yana yaşadığı sakatlıklardan dolayı istikrarlı olarak forma giyemeyen Radamel Falcao bu kez sarı-kırmızılı yönetimin de tepkisini çekti.

Habertürk muhabiri Ayhan Şensoy, Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'ın Falacao'nun kaçırdığı bir golden sonra, "O kadar para veriyoruz, bir işe yara bari" dediğini iddia etti.

YÖNETİCİLER FEGHOULI'YE PATLADI: YETER ARTIK

Kasımpaşa maçının ilk yarısının son bölümüne doğru yaşanan bir pozisyonda ise maçı protokol tribününden takip eden Galatasaraylı yöneticiler adeta saç baş yoldu. Rakip kaleye gitmek isteyen Galatasaray'da aynı dakika içerisinde 2 kez ayağına topu alan Feghouli, rakip kaleye gitmek yerine ikisinde de geriye pas vermeyi tercih etti.

Cezayirli'nin hücumu düşünmek yerine geri pas vererek atağı söndürmesi, 2. Başkan Abdurrahim Albayrak'ı çok kızdırdı. Oturduğu yerden fırlayan Albayrak'ın "Yeter artık" diye bağırarak Feghouli'ye tepki göstermesi dikkat çekti.

Yusuf Günay\'dan Falcao\'ya inanılmaz tepki: O kadar para veriyoruz, bir işe yara

Son Dakika Spor Yusuf Günay'dan Falcao'ya inanılmaz tepki: O kadar para veriyoruz, bir işe yara - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • ZEKO...: vermeyin kardeşim...kendi çocuklarımız bunun yaptığını hayli hayli yapar...biraz güvenin ...fırsat verin..illa adı FALKAO mu olması gerek 35 0 Yanıtla
  • 6alatasaray: Samattayı size maç başı kiralayalım :) 9 9 Yanıtla
  • ömer bayrak : süper doğru konuşmuş bir işe yarayın haklısın başkanım 17 0 Yanıtla
  • Lazotti-Türk: Türkiye'de ekonominin bu kadar zorlandığı bir dönemde ,milyonlarca euro verip havalimanından binlerce kişi ile kahramanlar gibi karşılacağınıza bu paraları alt yapıya harcasaydınız. Bakın o zaman herşey daha farklı olurdu.Temeli olmayan bina çöker.Bu futbol değil sadece her spor alanı için geçerli.Saygılar sevgiler 17 0 Yanıtla
    erg: Alt yapıya yatırım mı ? Dönen paralar dudak uçurtucu cinsden,kendileri nasıl sebeplenecek sanıyorsınuz. 2 0
  • soldier: ZUHAHAHAHAHAHAHAHAHA. 5 2 Yanıtla
  • en büyük cimbom: bu yanlışların sorumlusu yönetim 7 0 Yanıtla
  • hakan: bence fatik hoca, başkanı ve diğer yöneticileri seçiyor, galatasaraylılık ruhu adnan polat ile değişti ve artık dikiş tutmuyor... 3 3 Yanıtla
  • DİLLERDESİN: iyiki fener almamış tam bir boş teneke 5 0 Yanıtla
  • hakan: onun oynaması için takımının iyi olması lazım, galatasaray bitmiş, türkiyede şampiyon olsa ne olur, olmasa ne olur, artık ön elemeleri dahi geçemiyor ve hâlâ fatik hoca ile devam... 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement