Zamanda Yolculuk Devam Ediyor - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Zamanda Yolculuk Devam Ediyor

Dünyaca ünlü hipnotizmacı JustinTranz'ın bir IKEA mağazasında transa geçirip geleceğe yolladığı çiftleri birkaç hafta önce izlemiştik. Tüm dünyada büyük ilgi çeken teaserdan sonra, Tranz ve denekleri daha tuhaf olaylara gebe gibi gözüküyor.

18.09.2014 16:34  Güncelleme: 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Yeni katalog tanıtımını JustinTranz'ın müthiş performansı ile gerçekleştiren IKEA, müşterilerine alışılagelmedik bir deneyim yaşatmıştı. Alışveriş yapmaya çıkan genç çiftler kendilerini bir anda gelecekteki hayali kızlarını yetiştirme macerası içinde buluverdi. Dünya çapında milyonlarca kez izlenen teaser, izleyicilere önümüzdeki onlarca yılın kısa bir ön izlemesi olarak sunuldu.

Broadway'de yasal olarak sahne alan tek hipnotizmacı olan Tranz, izleyicilerin ve mağaza müşterilerinin hayal güçlerini iyice zorladı. IKEA ve Tranz işbirliği, zamanın hangi evresinde olursak olalım, evin içinde yaşanan veya yaşanacak olan şeylerin hayatımızı tamamen yönlendirebileceğini tuhaf bir yolla göstermiş oldu.

Günü, dilediğimiz gibi başlatıp sonlandırmanın hayata olumlu katkıda bulunacağına ışık tutan IKEA, yeni kataloğunda yatak odaları ve banyolara ekstra özen göstermektedir. Evin bu bölümlerinin, şimdiki veya gelecekteki gündelik hayatımızı şekillendirecek detaylar olduğu vurgulanmaktadır. Zamanda Yolculuk Deneyi kapsamında müşterilerine geleceği de detaylandırma imkânı veren IKEA, "hayat her gün yaşanır" gerçeğini hatırlatmayı amaçlıyor.

İşte haberin videosu;

Son Dakika Advertorial Sondakika Zamanda Yolculuk Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement