Zeki Sezer: "Hükümet Emeklileri Yok Sayıyor" - Son Dakika
Güncel

Zeki Sezer: "Hükümet Emeklileri Yok Sayıyor"

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, Hükümetin, Bayram Öncesi 6 Milyon SSK ve Bağ-kur Emeklisine Enflasyon Farkını Çok Gördüğünü Belirtirken, "İktidarın Emekliler Arasında Ayrımcılık Yapmaya, İkilik Yaratmaya Hakkı Yoktur" Dedi.

21.10.2006 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, hükümetin, bayram öncesi 6 milyon SSK ve Bağ-Kur emeklisine enflasyon farkını çok gördüğünü belirtirken, “İktidarın emekliler arasında ayrımcılık yapmaya, ikilik yaratmaya hakkı yoktur” dedi.

Sezer yaptığı yazılı açıklamada, 4 ay sonra da olsa memurlara ve memur emeklilerine, 2006 yılının ilk altı aylık döneminde enflasyonun yüksek çıkmasından kaynaklanan farkların ödenmeye başlandığını anımsatırken, hükümetin bayram öncesi 6 milyon SSK ve Bağ-Kur emeklisine enflasyon farkını çok gördüğünü öne sürdü.

Başbakan Erdoğan ve hükümet üyelerinin emeklilerin aylardır dile getirdiği “ek zam” taleplerine kulaklarını tıkadıklarını ifade eden Sezer, enflasyon farkı için gerekli olan Bakanlar Kurulu Kararı bile çıkarılmadığına dikkat çekti.

İktidarın emekliler arasında ayrım yaparak SSK ve Bağ-Kur emeklilerini yok saydığını ileri süren Sezer, “Buna kimsenin hakkı yoktur. Ödenecek miktar küçük de olsa emeklilerimiz için önemlidir” dedi. Sezer şunları kaydetti:

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Zeki Sezer: 'Hükümet Emeklileri Yok Sayıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement