Zincirle Çekilirken Devrilen Arızalı Traktörün Liseli Sürücüsü Öldü - Son Dakika
Güncel

Zincirle Çekilirken Devrilen Arızalı Traktörün Liseli Sürücüsü Öldü

Zincirle Çekilirken Devrilen Arızalı Traktörün Liseli Sürücüsü Öldü

Kastamonu'nun Tosya İlçesi'nde, arızası nedeniyle öndeki traktöre zincirle bağlanarak çekilirken devrilen traktörün sürücüsü lise öğrencisi 16 yaşındaki Serhat Karabacakoğlu hayatını kaybetti.

19.03.2016 14:09

Kastamonu'nun Tosya İlçesi'nde, arızası nedeniyle öndeki traktöre zincirle bağlanarak çekilirken devrilen traktörün sürücüsü lise öğrencisi 16 yaşındaki Serhat Karabacakoğlu hayatını kaybetti.

Kaza, saat 11.00 sıralarında Tosya-Kastamonu yolunun 22'nci kilometresinde, arızalı traktörün başka bir traktörle çekilmesi sırasında meydana geldi. Arızası nedeniyle çalışmayan 37 DV 422 plakalı traktörün direksiyonuna Kastamonu İmam Hatip Lisesi 2'nci sınıf öğrencisi Serhat Karabacakoğlu geçerken, dedesi 57 yaşındaki Mehmet Karabacakoğlu da 37 EK 401 plakalı traktör ile onu çekmeye başladı. Birbirine zincirle bağlanan traktörlerden arızalı olanı, bilinmeyen bir nedenle devrildi. Serhat Karabacakoğlu, traktörün altında kalarak hayatını kaybetti. Yol dışına çıkan diğer traktördeki dedesi ise hafif yaralandı. Mehmet Karabacakoğlu, Tosya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza yerinde yapılan incelemeden sonra Serhat Karabacakoğlu'nun cesedi de aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

- Tosyakastamonu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zincirle Çekilirken Devrilen Arızalı Traktörün Liseli Sürücüsü Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement