Zonguldak 14 Yaşındaki Bertuğ Çayda Kayboldu - Son Dakika
Güncel

Zonguldak 14 Yaşındaki Bertuğ Çayda Kayboldu

Zonguldak 14 Yaşındaki Bertuğ Çayda Kayboldu

14 yaşındaki Bertuğ çayda kaybolduZONGULDAK'ın Çaycuma İlçesi'nde serinlemek için Filyos Çayı'na giren 14 yaşındaki Bertuğ Altuğ, akıntıya kapılarak kayboldu.

09.08.2016 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

14 yaşındaki Bertuğ çayda kayboldu

ZONGULDAK'ın Çaycuma İlçesi'nde serinlemek için Filyos Çayı'na giren 14 yaşındaki Bertuğ Altuğ, akıntıya kapılarak kayboldu.

Kayıkçılar Köyü'nde oturan Bertuğ Altuğ, saat 16.00 sıralarında 4 arkadaşı ile birlikte piknik yapmak için Filyos Çayı kenarına geldi. Bertuğ Altuğ, serinlemek için çaya girdi. Bir süre yüzen Altuğ, kıyıdan uzaklaştı. Altuğ'u kurtaramayan arkadaşları jandarmayı arayarak yardım istedi. Olay yerine giden jandarma, Çaycuma Belediyesi İtfaiye ekipleri ve deniz polisine haber verdi. İtfaiye ve deniz polisi çaya girerek arama çalışması başlattı. Altuğ'u arama çalışması sürüyor.

CESEDİ BULUNDU

Filyos Çayı'nda kaybolan Bertuğ Altuğ'un cesedi bulundu. Deniz polisi ve itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1.5 saat süren arama çalışmasında çaya girdiği bölgede dipte bulunan Altuğ'un cesedi sudan çıkarıldı.

Bertuğ Altuğ'un cesedi, yapılan incelemeden sonra Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Altuğ'un ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak 14 Yaşındaki Bertuğ Çayda Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement