Zoom Cafe'den Hayvanlara İnsani Yardım - Son Dakika
Güncel

Zoom Cafe'den Hayvanlara İnsani Yardım

İşadamı Sancak'ın, "Hayalimi Projelendirdim" dediği özenle dizayn edilmiş mekanın her bir köşesi, birbirinden farklı duygular barındırıyor.

01.04.2016 08:53

Sancak Grubu temsilcilerinden işadamı Medeni Sancak'ın yatırımı olan, mekanın Genel Müdürü Ali Ekinci tarafından yapılandırılan Zoom Cafe, kazanç odaklı bir işletmeden ziyade hobi olarak kurulmuş.

2014 yılında kurdelesi kesilen ve özellikle genç kesimin gözdesi olan mekan, işletmeciliğin literatürünü adeta yeniden yazmış. İşletme Müdürü Talha Yıldızeli'nin dünya standartlarına uyumlu iş fikirleriyle geliştirilen yeni nesil yönetim programının temelini ise, sevgi, dostluk, eleştiri özgürlüğü gibi başlıklar oluşturuyor.

Personele Söz Hakkı

Zoom Cafe'de mükellef hizmet, ödüllendirmeye ve eleştiri serbestliğine dayalı yapıcı prensiplerle sağlanmış. Bulaşıkçısından, aşçı başına varıncaya kadar tüm personelin akademik altyapıyla eğitildiği mekanda, herkese eşit şartlarda söz hakkı tanınıyor ve ayda bir kez yapılan olağan toplantılarda kurulan eleştiri kürsüsüne, yöneticiler dahil personelin tamamı tek tek çıkıyor. Kürsünün karşısında bulunan personel ise, söz hakkı alarak özgürce yorumlarını dile getiriyor ya da kürsüye çıkan kişi, mekanla ilgili çeşitli görüş bildirimlerinde bulunabiliyor.

Hayvanlara İnsani Yardım

Mekanın yönetim kadrosu tarafından başlatılan 'Hayvanlara İnsani Yardım' adlı sosyal sorumluluk projesi, artan yiyeceklerin ıslah edilerek uygun formda torbalanıp barınaklara nakledilmesi konularını kapsıyor. Bölgede yer alan diğer cafe ve restoranların da iştirak ettiği projenin liderliğini ise, Zoom Cafe yürütüyor.

Doğa Dostu Organik Ürünler

Kaliteden ödün vermedikçe şubeleşmeye de sıcak bakan ve misafir memnuniyeti odaklı yönetilen mekanda, elden geldiğince doğaya dönüşümlü yardımcı malzemelere ve insan sağlığı dostu organik ürünlere yer verilmiş.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zoom Cafe'den Hayvanlara İnsani Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement