Anneler Günü Hediyesi Apple'dan - Son Dakika
Kadın

Anneler Günü Hediyesi Apple'dan

Anneler Günü Hediyesi Apple\'dan

Eşi benzeri olmayan annenize eşi benzeri olmayan bir hediye verin.

11.05.2018 12:45

Apple Pencil ile çalışan yeni 9.7 inç iPad, iPad 1,699 TL, Apple Pencil 479 TL

— Bu Anneler Günü'nde annenize Apple'ın en uygun fiyatlı ve güçlü 9.7 inç iPad modelini hediye edin.

— Şimdi Apple Pencil ile çalışan yeni 9.7 inç iPad ile, anneniz hareket halindeyken bile fikirlerini çizimlere dönüştürmekten el yazısıyla not almaya ve ekran görüntülerini işaretlemeye kadar birçok farklı olanaktan yararlanarak yaratıcılığını ve üretkenliğini artırabilir.

Gümüş, uzay grisi ve şimdi de altın rengi seçeneğiyle sunulan Wi-Fi ve Wi-Fi+Cellular modelleri arasından dilediğinizi seçin.

İnanılmaz fotoğraflar çekerek inanılmaz anılar biriktirmesi için ona ilham verin.*

iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED Special Edition, 4,199 TL'den başlayan fiyatlarla

— Göz alıcı kırmızı rengiyle iPhone'un yeni neslini temsil eden iPhone 8 ve iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED Special Edition ile, annenize insanlığa katkıda bulunacak bir hediye verin.

— Uzun süredir sunulmakta olan (PRODUCT)RED Apple ve Beats ürünlerinin en yeni üyeleri olan bu iPhone modellerinin satışından elde edilen gelirin bir kısmı doğrudan Global Fund'ın HIV/AIDS bağışlarına aktarılıyor.

— iPhone 8 ve 8 Plus modelleri ayrıca Altın, Gümüş ve Uzay Grisi renk seçenekleriyle de sunuluyor.

En sevdiği şarkılardan hiç kopmasın,hep motive kalsın.

Apple Watch Series 3, 1,649 TL'den başlayan fiyatlarla

— Annenize aktif, motive ve bağlantıda kalmasına yardımcı olan özelliklerle dolu mükemmel bir sağlıklı yaşam aygıtı hediye edin.

— Hücresel özellikli Apple Watch Series 3 sayesinde anneniz iPhone'u yakınında olmasa bile telefon araması yapabilir, mesaj alabilir ve önemli haberleri öğrenebilir.

— Aktivite Paylaşımı özelliği sayesinde, eğlenceli bir yarışa girişebilir ve annenizin motivasyonunu korumasına yardımcı olabilirsiniz.

— Apple Watch ve Apple Watch Nike+ modellerinden dilediğinizi seçin.

AirPods, 899 TL

— Annenize hem kullanımı kolay hem de iPhone ve Apple Watch'uyla çalışmaya anında hazır olan bir hediye verin.

— AirPods, yüksek kaliteli ses ve uzun pil ömrü sunuyor. Kapağı hafifçe dokunarak açtığınız anda anında kurulum yapılıyor ve iPhone ve Apple Watch ile çalışmaya hazır hale geliyor.

— Şimdiye kadar mümkün olmayan müthiş bir kablosuz ses deneyimi sunan AirPods ile, müzik dinleme, telefonla konuşma, TV programı ve film seyretme, oyun oynama ve Siri'yle etkileşim kurma biçimimiz tamamen yeniden tanımlanıyor.

İlkbahar Sezonu iPhone Kılıfları, 169 TL- 449 TL

— Capcanlı yeni bir iPhone kılıfıyla annenize taze bir bahar görünümü hediye edin.

— Yeni silikon kılıf renkleri arasında Kırmızı Ahududu, Limonata ve Kot Mavisi yer alıyor. veya Parlak Turuncu, Bahar Sarısı, Elektrik Mavisi ve Açık Pembe deri kılıflar arasından da seçim yapabilirsiniz.

— Ayrıca, yeni duyurulan ve satıştan elde edilen gelirinin bir bölümü doğrudan Global Fund'ın HIV/AIDS bağışlarına aktarılan iPhone X için (PRODUCT)RED Deri Folyo Kılıf seçeneği de bulunuyor.

Apple Watch Kayışları, 49$'dan başlayan fiyatlarla

— Apple Watch'un İlkbahar Sezonuna yönelik, kolayca değiştirebileceğiniz kayışlar arasında net ve sade bir görünüm için beyazla farklı renkleri bir araya getiren yeni çizgilere sahip Naylon Örme kordonlar, en yeni Nike koşu ayakkabılarının renklerine uyan özel Nike kordonlar ve Apple Watch Hermès kayışları için göz alıcı yeni bir renk bulunuyor.

Annelerin hayatını kolaylaştıracak ipuçları

iOS ve Siri Hakkında İpuçları ve Püf Noktaları

— Bu özel gününde annenizle birlikte çektiğiniz fotoğrafları, Paylaşılan Fotoğraf Yayını'nı kullanarak annenizle ve başkalarıyla anında paylaşabilirsiniz.

— Fotoğraflar'da yer alan Anılar özelliğiyle, yeni ve eski fotoğrafları içeren, Anneler Günü'ne özel bir slayt gösterisi oluşturabilir, hatta fon müziği ekleyebilirsiniz.

— Siri'yi kullanarak HomePod dahil herhangi bir Apple aygıtından annenizi aramak için bir anımsatıcı ayarlayabilirsiniz. Müşterilerimizin Siri'den istedikleri şeylerin başında "annemi ara" komutu geliyor.

— Siri'den OpenTable uygulaması üzerinden bir restoran rezervasyonu yapmasını, ardından Apple Harita aracılığıyla yol tarifi almasını ve hatta Uber çağırmasını isteyebilirsiniz.

Clips, iPhone ve iPad için App Store'da ücretsizdir.

— Clips uygulamasını kullanarak annenizin en sevdiği kişilerin bulunduğu duygusal bir Anneler Günü videosu oluşturabilirsiniz.

— Clips, anneniz için eğlenceli anları ve nazik mesajları kaydetmeyi basit ve hızlı hale getirir.

— Canlı Başlıklar özelliğiyle sadece konuşarak kolayca animasyonlu alt yazılar oluşturabilir, böylece Anneler Günü'yle ilgili kutlama mesajlarınızı vurgulayabilirsiniz.

— Videonuzu kişiselleştirmek için animasyonlu arka planlara sahip tam ekran posterler kullanabilir ve onlarca müzik parçasından birini seçerek videonuza uygun havayı katabilirsiniz.

Kaynak: Pembenar

Son Dakika Kadın Anneler Günü Hediyesi Apple'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement