Bronz Teninizde Altın Pırıltıları - Son Dakika
Kadın

Bronz Teninizde Altın Pırıltıları

Bronz Teninizde Altın Pırıltıları

Bronzlaşan teninize cazibe katmak istemez misiniz?

23.07.2012 13:00  Güncelleme: 13:15

Dört gözle beklediğimiz yaz geldi çattı, plajlarda sere serpe yattık, tenimiz gönlümüzce bronzlaştı. Şimdi sıra güneşten bronzlaşan tenimizin altın pırıltılarıyla çok daha canlı ve ışıl ışıl görünmesini sağlamaya geldi! Biz de Womenist.net olarak, sizin için teninize altın pırıltılarıyla hayat verecek ürünleri seçtik!

Molten Brown vücut parlatıcısı

Molton Brown'ın Heavenly Gingerlilly Soft Body Shimmer'ı ile teninizde zencefil aromasının hoş kokusu ve yumuşak vücut fırçasıyla ışıl ışıl bir görünüm yaratabilirsiniz.

Victoria's Secret Shimmer Body Power Love Spell

Victoria's Secret'ın altın pırıltılarıyla hazırlanmış vücut pudrası vücudunuzda kadifemsi bir his yaratıyor. Ayrıca yumuşak fırçası sayesinde ürünün uygulanması da son derece kolay.

Sephora Huile PaillettÉe or Corps

Brozlaşan teninize ışıltı vermek istiyorsanız Sephora'nın Huile PaillettÉe or Corps vücut yağı sizin için iyi bir alternatif olabilir. Uygulaması son derece kolay olan bu ürün teninize yıldız pırıltılarını taşıyor.

Hawaiian Tropic After Sun Silky Body Shimmer

Sıcak yaz gecelerinde, bronzlaşan teninize harika bir ışıltı, yumuşak bir dokunuş üstelik dozunda bir simli görünüm sağlayan Hawaiian Tropic After Sun Silky Body Shimmer cildinizi beslerken aynı zamanda kusursuz bir görünüme sahip olmanızı da sağlıyor.

Giorgio Armani Fluid Sheer sıvı parlatıcı

İster tek başına, ister fondöteniniz veya günlük nemlendiricinizle karıştırarak kullabileceğiniz bu ürünün her cilt tipine uygun 10 farklı tonu bulunuyor. Ayrıca Giorgio Armani Fluid Sheer sıvı parlatıcının yağsız ve hafif formülü de sürüm kolaylığı sağlıyor.

Avon Skin So Soft Mineral Gems Glamorous Gold Body Lotion

Altın renkli pırıltıların şımartan dokunuşu! Baştan çıkarıcı çiçeksi kokusu ve ipeksi dokunuşu ile yumuşacık bir cilt yaratan ürün, hafif çiçeksi kokusu ve ışıltılarıyla, cildinizi yumuşacık yapıyor.

Nuxe Huile Prodigieuse Or

Yaz aylarında ister yüzünüzde bronz ten rengini desteklemek, teninize ışıltı kazandırmak veya makyajınızı güçlendirmek için, ister ipeksi bir görünüm için bacaklarınıza ya da saçlarınıza parlak ve çekici bir görünüm vermek için Nuxe Altın Parıltılı çok Amaçlı Yağ'ı tercih edebilirsiniz.

Olay Multi Radiance canlılık katan losyon

Bu losyonun içeriğinde bulunan ışık yansıtıcı parçacıklar ve vitaminler cildin sağlıkla ışıldamasına yardımcı oluyor. Yani makyajınızı yapmadan ve ışıltı dozu yüksek ürünlere sarılmadan önce işe cildinizle başlayıp, onu SPF 15 faktörlü, besleyici bir losyonla şımartabilirsiniz.

Dove Silk Glow

Işığı yansıtan parçacıklar, cildi besleyen özel formülüyle cildinize ışıltılı bir parlaklık ve ipeksi bir yumuşaklık veriyor. Enerji bakımından zengin nemlendiriciler sayesinde çabucak emilen ürün, geriye inanılmaz yumuşak ve ipeksi bir cilt bırakıyor. Ayrıca cildinizde yapışkan bir his bırakmadığı gibi, görünür kalıntılardan da eser kalmıyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Bronz Teninizde Altın Pırıltıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement