Bu Yıl Annenize "Güzellik" Hediye Edin! - Son Dakika
Kadın

Bu Yıl Annenize "Güzellik" Hediye Edin!

Bu Yıl Annenize "Güzellik" Hediye Edin!

Gelin bu yıl anneler gününde annelerimizi güzelleştirelim, tüm yıl kullanırken bizi hatırlayacakları hoş hediyeler verelim...

09.05.2012 15:30

Miss Dior - Eau Fraiche - Parfüm

Miss Dior parfüm serisinin 2012 bahar sezonu çıkarttığı Miss Dior Eau Fraiche, feminen, cesur, çiçeksi kokusuyla da tam bir bahar kokusu. üst notalarını narenciye meyvaları ve bergamutun oluşturduğu parfümün, orta notalarını yasmin ve gardenya, alt notalarını ise paçuli oluşturuyor. Anneneler, için zarif bir hediye olacağına şüphe yok...

MAC - Fashion Sets - Morange

Turuncu yaz rengi.. Hafif bronz bir ten, parmak arası terlikler, sıcak bir hava.. Kırmızı ve pembeyi yaz kış kullanın ama bence turuncu yaza özel. MAC'in göz alıcı turuncu tonu ile annenizi sevindirebilirsiniz

Renkler

Lipstick Morange

Tinted Lipglass Morange

Nail Lacquer Morange

Dr. Murad'dan annenize öpülesi yanaklar!

Annenizin cildi kendini yenilemek, genç ve ışıltılı görünümünü korumak için en çok neme ihtiyaç duyar. Genç görünmek için kullanılan ürünlerin arasında en önemlisi iyi bir nemlendiricidir. Dünya'nın en iyi dermatologlarından Dr. Murad'ın etkisi klinik çalışmalarla kanıtlanmış yeni nemlendiricisi Hydro-Dynamic™ Ultimate Moisture, tek bir kullanımda cildinizi 8 saat boyunca nemli tutar.

Bir kez deneyenlerin bir daha çantasından eksik etmediği, çok kısa sürede vazgeçilmezler arasına giren Murad'ın Yeni Uzun Süre Etkili Ultra Güçlü Nemlendiricisi, her yaşta, tüm cilt tipleri için uygun yağsız formülü ile gece gündüz;

Cildin nem ihtiyacını karşılıyor

Cildi ipeksi bir yumuşaklığa kavuşturuyor

Aynı zamanda da sıkılaştırıyor.

AVON Pro 7 Sirtuin mucizesi ANEW Ultimate 7S Serisi

ANEW Ultimate 7S Serisi, AVON'un PRO 7 Sirtuin teknolojisi ile üretildi. ANEW Ultimate 7S Serisi kırışıklık görünümünde düzgünleşme, daha sıkı ve toparlanmış bir görünüm ve yaşlılık lekelerinin görünümünde azalma sağlıyor. Aynı zamanda, daha pürüzsüz bir cilt dokusu ve daha düzgün bir cilt tonu ile daha esnek bir cilt hissi yaratıyor.

Chanel - Soleil Tan de Chanel - Bronzer

Güneş banyosunun cilde verdiği sağlıklı ışıltıyı bu bronzer ile annenize hediye edebilirsiniz. 7 farklı tondan oluşuyor. İster tonları ayrı ayrı, yüze kontür vermek amacı ile kullanabilir, ister hepsini karıştırarak tüm yüze bronz bir etki yaratabilirsiniz.

Amway ile bakımlı anneler

Zengin cilt bakım ve renkli kozmetik ürünleriyle güzellik ve bakımına önem veren kadınlar için birçok farklı seçenek sunan Amway, Anneler Günü'nü özel cilt bakım setleri ile kutluyor.

Annelere Yoğun Bakım Kürü

Artistry Time Defiance Gündüz Kremi ve Artistry Time Defiance Tamamlayıcı Losyon'dan oluşan hediye seti daha kuru cilde sahip annelere hitap ediyor. Artistry Time Defiance Gündüz Kremi Hücre Yenilenmesi Teknolojisi içeren formülüyle cildi dışarıdan gelen hasarlara karşı koruyan bir kalkan oluşmasına yardım ediyor ve gelişmiş antioksidan koruma ile yoğun nem sağlıyor. Artistry Time Defiance Cildi Tamamlayıcı Losyon ise, asit içermeyen yapısı ile doğal cilt yenilenme sürecini hızlandırıyor ve cilt dokusunda gözle görülür bir fark yaratıyor. Cildi nemlendirerek pürüzsüz bir hale getiriyor, ince çizgilerin görünüşünün azaltılmasına ve cilt renginin aydınlamasına yardımcı oluyor.

Hafif Dokusuyla Annelerin Gözdesi

Artistry Time Defiance Koruyucu Gündüz Losyonu SPF 15 ve Artistry Tıme Defiance Cildi Tamamlayıcı Losyon'dan oluşan diğer hediye seti daha yağlı cilde sahip anneler için geliştirildi. Hafif, yağsız bir losyon olan Artistry Time Defiance Koruyucu Gündüz Losyonu içerdiği SPF 15 UVA/UVB güneş filtresi UV ışınlarının neden olduğu cilt hasarlarını önleyerek erken yaşlanma belirtilerinin rahatlamasını sağlıyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Bu Yıl Annenize 'Güzellik' Hediye Edin! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement