Mudo 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu - Son Dakika
Kadın

Mudo 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Mudo 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Önümüzdeki ilkbahar yaz sezonunda Mudo retro-marin dokunuşlar ile sizi sahil otellerine yolculuğa çıkarıyor...

21.02.2012 16:33  Güncelleme: 17:29

Mudo Collection 2012 ilkbahar yaz Mudo Collection kadını modern şehir hayatını yansıtan tasarımları tercih ederken, klişe marin etkisinden sıyrılan ve aynı zamanda retro etkiler taşıyan bir stili yansıtıyor. Koleksiyonun parçaları arasında maxi örme elbiseler, yüksek belli jean'ler ve ceketler dikkat çekerken, mitolojik kültürün modernize edilerek tasarımlara yansıtılması ön plana çıkıyor. Birçok kültürü tek bir stilde bir araya getiren ve modern hayatın içinde göçebe bir ruh taşıyan kadınlar bu koleksiyonda ilham kaynağı olarak karşımıza çıkıyor.

Net çizgilerin çok fazla ön planda olmadığı koleksiyonlarda, püsküllü veya üç boyutlu kumaşlar, ketenler ve parlak simli iplikle dokunmuş şık ürünler yer alıyor. Temanın renk paletinde ise, sıcak şeftali, bronz, sarı ve haki sıkça kullanılan detaylar arasında bulunuyor. Aynı zamanda 60'ların Kaliforniyası'ndan esinlenilen tasarımlarda sepya tonları grafiksel desenlerle birleştiriliyor. İri çiçekler, masumiyeti vurgulayan danteller pastel tonlarla kombine edilerek farklı bir stilin sentezi oluşturuluyor.

---gallery---Mudo Collection 2012 ilkbahar yaz koleksiyonu için tıklayın!---/gallery---

Boyundan bağlanan maxi elbiseler, kalın kemerlerle kullanılan etekler, kimono kollar ve kayık yakalar ise koleksiyonun farklı çizgileri arasında yer alıyor. Şehir temasının daha haylaz kurgulandığı tasarımlarda 90lı yıllardaki kadınların maskülen duruşundan ilham alınıyor. Kolsuz blazer ceketlerle daha modern ve canlı bir görünüm yakalanırken, siyah biye kullanımı ile erkeksi ruh canlandırılıyor. Yakalarda papyon veya kravat etkileri göze çarparken, dökümlü pantolonlar, kare form gömlekler, yelekler, maxi uzun kalem etekler ve nano teknoloji kullanılarak yapılmış kumaşlar ile tasarlanmış yağmurluklar bu temada öne çıkan detaylar arasında bulunuyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Mudo 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement