Saçlarınız Kurumasın! - Son Dakika
Kadın

Saçlarınız Kurumasın!

Saçlarınız Kurumasın!

Sıcak havalarda nem dengesi bozulan saçlarınızı nemlendiricilerle destekleyin. İşte size bir kaç öneri...

18.07.2012 09:30  Güncelleme: 09:32

Özellikle sıcak havalarda doğal nem dengesi bozulan saçlarınızın, kurumasını engelleyecek, çok daha parlak ve bakımlı görünmelerini sağlayacak nemlendiricileri sizin için seçtik!

L'occitane Shea Saç Kremi - Shea Ultra Rich Conditioner

Shea yağı ile zenginleştirilmiş bu saç kremi, kuru saçı ucundan dibine kadar besler ve yeniden yapılandırıyor. Zengin formülü kuruyan saç uçlarınızı yenileyip, onarırken güneş, rüzgAr, soğuk, aşırı taranma gibi sert etkilere karşı da koruyor. Saçlarınıza parlaklık, yumuşaklık ve pürüzsüzlük kazandırıyor.

Marlies Möller nemlendirici saç spreyi

Kuru ya da nemli saçlarınıza uygulayabileceğiniz, sprey formundaki bu ürün saçlarınızın nem dengesini koruyor, besliyor ve daha sağlıklı görünmesine yardımcı oluyor. Saçlarınızı ipek yumuşaklığına kavuşturarak kolay taranmasını sağlıyor.

John Frieda Sheer Blonde Nemlendirici Saç Kremi

Sarı saçlarda kullanıma uygun olan ürün, yıpranmış saç uçlarının onarılmasını, canlılık kazanmasını ve parlamasını sağlıyor. Ayrıca John Frieda Sheer Blonde Nemlendirici Saç Kremi, saç telini pürüzsüzleştirirken, hasar görmüş bölgeleri doldurarak onarmaya yardımcı oluyor.

Organix lavanta özlü saç kremi

İçerdiği soya proteinleri ile saçları kökten uca beslerken, lavantanın yatıştırıcı etkisiyle güçlü ve ipeksi saçlara sahip olmanızı sağloyor. Organik yağlar bakımından zengin olan Organix saç kremi, kadife çiçeği yağı içeriyor ve saçlarınızı nemlendirmeye de yardımcı oluyor.

L'Oreal Serie Expert Lumino Contrast saç maskesi

L'Oreal saç maskesi zengin içeriği ile saçlarınızı nemlendiriyor ve parlaklığını arttırıyor. Boyalı saçlar için geliştirilmiş olan L'Oreal saç maskesi, aynı zamanda uzun süre rengini koruyan saçlara sahip olmanızı sağlıyor.

Herbalife Aloe Nemlendirici saç bakım kremi

HErbalife Aloe Nemlendiricili saç bakım kremi, saçınızı nemlendirmekle kalmıyor aynı zamanda nemin saçlarınızdan uçup gitmesine de engel oluyor. Daha etkili bir sonuç elde etmek için, şampuan ve saç kremini birlikte kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

Frederic Fekkai Shea Yağı nemlendirici saç kremi

Shea butter'dan elde edilmiş yağlı asitlerle, saçlarınızı ağırlaştırmadan, yoğun nemlendirme sağlayan Frederic Fekkai Shea Yağı Nemlendirici Saç Kremi, saçlarınızın beslenmiş, pürüzsüz görünmesini ve aynı zamanda kolay şekil almasını sağlıyor. ürün özellikle çok kuru, kalın veya asi saçlar için uygun.

Amway Satinique nemlendirici saç kremi

özellikle kuru ve yıpranmış saçlar da kullanmak için son derece uygun olan Amway Satinique Nemlendirici Saç Kremi, saçı ağırlaştırmadan, hacmini yok etmeden, ya da zayıflatmadan nemlendiriyor. Saçlarınızın sağlıklı ve güzel görünümünü destekleyen bu ürünün, ciltte iritasyon ya da alerjik reaksiyon riskini en aza indirdiği dermatolojik testlerle de kanıtlanmış.

Nashi 4 nemlendirici bakım kremi

Saç kuruluğunu ortadan kaldıran bu günlük bakım kremi, özellikle kuru ve işlem görmüş saçlara ideal nem oranı sağlayarak saça esneklik kazandırıyor. çiçek özleriyle formile edilmiş olan Nashi 4 nemlendirici bakım kremi saçın kolay açılması ve taranması konusunda da size yardımcı oluyor.

Kiehl's Magic Elixir

Güney Doğu Asya ve Fas bölgelerindeki geleneksel saç bakımlarında kullanılan doğal yağlardan esinlenerek formüle edilen Kiehl's Magic Elixir, düzenli kullanıldığı takdirde saçın dengeli, temiz, neme doymuş ve beslenmiş olmasına yardımcı oluyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Saçlarınız Kurumasın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement