WELLA ile Moda Saçtan Başlar - Son Dakika
Kadın

WELLA ile Moda Saçtan Başlar

WELLA ile Moda Saçtan Başlar

Yeni saç rengi ile beğeni toplayan Özge Ulusoy ise değişiminin sırrını paylaştı.

06.02.2013 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anne Hathaway, Cameron Diaz, Eva Herzigova ve Sienna Miller gibi birçok ünlü ismin saçlarını teslim ettiği WELLA Marka Elçisi Saç Stilisti Sascha Breuer'in 2013 İlkbahar&Yaz trendlerini sihirli dokunuşlarıyla gösterdiği WELLA lansmanı, moda denince son dönemde akla gelen en popüler ikili Hakan Akkaya ve Özge Ulusoy'un katılımıyla gerçekleşti. Yeni sezon trendlerinden "Füzyon"u Özge Ulusoy'un saçlarında uygulayan Breuer, bu saç modelini yeni sezonda sıkça göreceğimizi belirtti. Yeni saç rengi ile beğeni toplayan Özge Ulusoy ise değişiminin sırrını paylaştı.

Sezon trendlerini Moda Tasarımcısı Hakan Akkaya anlatırken, daha önce kullandığı açık renk saçlarını şimdi Koleston Çikolata Kahve Köpük Boya 6/7 ile saç rengini değiştiren Özge Ulusoy ise tarzı ile konuşulmak isteyen kadınlara ipuçları verdi;

"Wella ürünleriyle sadece üç adımda kusursuz saçlara sahip olabilirsiniz" diyen Özge Ulusoy, "İlk adım olarak teninize uygun bir saç rengini seçmekle başlayabilirsiniz. Ben saç rengimi Koleston Köpük Boya ile değiştirdim ve yüz hatlarımı daha çok ortaya çıkaran yeni saç rengimdem çok memnunum, yeni saç rengimin tarzımı bütünlediğini düşünüyorum ve çok olumlu tepkiler alıyorum iyi ki değiştirmişim" diyor ve şöyle devam ediyor; "Mesleğim gereği saçlarımı sık sık şekillendiriyorum, birçok farklı saç modeli uyguluyorum. Bence şık görünmenin sırrı saçlardan başlıyor çünkü saçlarınız giysilerinizde yakaladığınız modanın en etkili tamamlayıcısı. Kıyafetinizin daha iyi durmasını sağlayan en önemli ayrıntı saçlarınız. Saçlarım istediğim gibi olmazsa ne giyersem giyeyim kendimi iyi hissetmem. Bu yüzden saçlarımın sağlıklı ve güzel görünmesi benim için çok önemli."

Ünlü Moda Tasarımcısı Hakan Akkaya ise "Artık şık görünmek çok kolay, sadece birkaç küçük ipucuna ihtiyacınız var. Örneğin bu sezon bol paça pantolonlar kadın modasına maskülen bir duruş getiriyor. Ama marifet, erkeksi kıyafetleri feminen dokunuşlarla yumuşatmakta. Bunu da canlı bir saç rengi ve modeli ile sağlayabilirsiniz. Evde etkili saç bakım ve şekillendirme ürünlerini kullanarak kolayca oluşturabileceğiniz saç stiliniz ile tarzınızı tamamlayabilirsiniz" diyor.

Moda dünyasının en tanınmış ve simgeleşmiş saç stillerine imza atan WELLA Marka Elçisi Saç Stilisti Sascha Breuer, 2013 İlkbahar&Yaz trendlerini paylaştığı yeni WELLA lansmanında, her kadının kendini güzel hissetmesi için ilk adımın

tene uyan bir saç rengi seçmekten geçtiğini belirtiyor. "Saç renginiz ifadenizi yumuşatabilir ya da sertleştirebilir. Bu yüzden hiç şüpheniz olmasın ki ten renginizle uyumlu bir saç rengi size en yakışan renktir. Bunun için benim size tavsiyem WELLA Koleston Köpük Boya" diyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın WELLA ile Moda Saçtan Başlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement