Yeni Tasarımlar Çay ve Kahve Sohbetlerinin Baş Tacı - Son Dakika
Kadın

Yeni Tasarımlar Çay ve Kahve Sohbetlerinin Baş Tacı

Yeni Tasarımlar Çay ve Kahve Sohbetlerinin Baş Tacı

NG Kütahya Porselen, çay ve kahve saatlerinin lezzetini şıklığıyla tamamlıyor.

23.10.2012 10:33

Rüya ve Estel Çay Kahve Setleri, altın ve platin renkleriyle zenginleşen asalet dolu tasarımlarıyla sezonun en gözde parçaları haline geliyor.

Yeni katalogda yer alan özel takımlar, sohbetlerinize tat katarken, zarif bir hediyelik olma özelliği de taşıyor.

NG Kütahya Porselen, yeni kataloğunda yer alan çay ve kahve fincanlarıyla sohbetlere lezzet katıyor. Sadelikle bütünleştirdiği renkleriyle "özel tasarım" şıklığın karşılığı olan fincan takımları, birbirinden farklı alternatiflerle porselenin incisi oluyor. Rüya ve Estel Çay Kahve Takımları, dostlarınızla yudumlayacağınız çay ve kahvelerinizden, porselenin incecik yapısıyla bambaşka bir lezzet almanızı sağlıyor.

NG Kütahya Porselen'de yer alan yeni koleksiyon setlerden ikisi, Rüya Kahve Takımı ve Rüya Çay Takımı… Altın ve platin renkleriyle zenginleşen asaletini tasarımlarında taşıyan Rüya Kahve ve Çay Takımı, desenleriyle hayranlık uyandırıyor. Rüya Kahve Takımı 49 TL'den, Rüya Çay Takımı ise 99 TL'den porselen tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Yeni koleksiyonun bir başka dikkat çeken ürünü ise Estel Kahve Takımı… Bordonun zarafetinin altın rengi desenlerde hayat bulduğu Estel Kahve Takımı, 18 parçadan oluşuyor. Set satın alındığında, 6'şar adet kahve fincanı ve tabağıyla birlikte takımla uygun 6 adet de su bardağı hediye ediliyor. Estel Kahve Takımı, 99 TL'den NG Kütahya Porselen mağazalarında bulunabiliyor.

İkramlarınızı şölene dönüştürmek ve sohbetlerinize "40 yıllık hatır" katmak için NG Kütahya Porselen mağazalarını ziyaret edebilir ve yeni tasarımları yakından inceleyebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Yeni Tasarımlar Çay ve Kahve Sohbetlerinin Baş Tacı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement