Ara Güler Müzesi'nin Yeni Sergisi 'Renkli Anadolu' Sanatseverlerle Buluşuyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Ara Güler Müzesi'nin Yeni Sergisi 'Renkli Anadolu' Sanatseverlerle Buluşuyor

Ara Güler Müzesi\'nin Yeni Sergisi \'Renkli Anadolu\' Sanatseverlerle Buluşuyor

Doğuş Grubunun, Ara Güler ile iş birliği sonucu 2016'da hayata geçirdiği Ara Güler Müzesi'nin yeni sergisi 'Renkli Anadolu', 6 Ekim'de sanatseverlerle buluşacak. Sergide, fotoğraf sanatçısı Güler'in Anadolu'ya yaptığı gezilerden derlenen renkli fotoğraflarına yer verilecek.

28.09.2023 15:59  Güncelleme: 16:58

Doğuş Grubunun, Ara Güler ile iş birliği sonucu 2016'da hayata geçirdiği Ara Güler Müzesi'nin yeni sergisi "Renkli Anadolu", 6 Ekim'de sanatseverlerle buluşacak.

Müzeden yapılan açıklamaya göre sergide, fotoğraf sanatçısı Güler'in Anadolu'ya yaptığı gezilerden derlenen renkli fotoğraflarına yer verilecek.

Renkli fotoğrafçılığın dünyada talep görmeye başladığı dönemlerde bu değişime ayak uyduran Güler'in, 1957'den 2003'e imza attığı 89 eseri sergide görülebilecek.

Sergi, 7 Nisan 2024'e kadar pazartesi günleri hariç salı-cumartesi 10.00-18.00, pazar 12.00-18.00 saatlerinde Yapı Kredi bomontiada'da ziyarete açık olacak.

Ara Güler Müzesi Yayınları tarafından sergi ile eş zamanlı hazırlanan ve aynı ismi taşıyan "Renkli Anadolu'" kitabı da Bomontiada ve Galataport İstanbul'daki Ara Güler Müzesi dükkanlarından temin edilebilir.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Ara Güler Müzesi'nin Yeni Sergisi 'Renkli Anadolu' Sanatseverlerle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement