Engin Alkan, ​"En İyi Yönetmen" Kategorisinde Aday Gösterildi - Son Dakika
Kültür Sanat

Engin Alkan, ​"En İyi Yönetmen" Kategorisinde Aday Gösterildi

Engin Alkan, ​"En İyi Yönetmen" Kategorisinde Aday Gösterildi

"Kürk Mantolu Madonna" oyunu ile "En İyi Yönetmen" kategorisinde Engin Alkan aday gösterildi.

16.04.2018 16:18  Güncelleme: 16:19

Son zamanların sahnelerde en çok izlenen oyunlarına rejisörlüğü ile imza atan ve adından başarıyla söz ettiren usta yönetmen Engin Alkan, "Yeni Tiyatro Dergisi 6. Emek ve Başarı Ödülleri" nde "Kürk Mantolu Madonna" oyunu ile "En İyi Yönetmen" kategorisinde aday gösterildi.

Yeni Tiyatro Dergisi 6. Emek ve Başarı Ödülleri'nde "Kürk Mantolu Madonna"oyunundanTuba Ünsal En İyi Kadın Oyuncu", Cem Yılmazer"En İyi Dekor Tasarım"ve Aytuğ Yargıç,"En İyi Müzik"kategorilerinde de aday gösterildi.

KAZANANLAR İSE 30 NİSAN, ÖDÜLLER GECESİ'NDE AÇIKLANACAK.

İlk olarak başrolünü ve yapımcılığını Tuğba Ünsal'ın üstlendiğiSabahattin Ali'nin 1943 yılında kaleme aldığı "Kürk Mantolu Madonna"romanını sahneye uyarlayan ve yöneten Engin Alkan, daha sonra yine çok ses getirenAntalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları' için "Kafatası"nı hazırladı. Alkan,Türk müziğinin en büyük seslerinden Müzeyyen Senar'ın iz bırakan şarkılarını Şevval Sam'ın yorumu ile sahneye taşırken son olarak Cem Davran, Celil Nalçakan ve Onur Özaydın'ın oynadığı "Erkek dünyasının kale direkleri arasına gizlenmiş sırları"nı konu alan "Erkekler, Futbol ve Dahası"isimli oyunla alkışlanıyor.Usta yönetmen son olarak Shakespeare' in Venüs ve Adonis şiirinden uyarladığı "Cadı Avı"isimli müzikale imza atmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Engin Alkan, ​'En İyi Yönetmen' Kategorisinde Aday Gösterildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement