İDOB Modern Dans Topluluğu MDTistanbul'un yeni programı 'Dans Adrenalin' sahnelendi - Son Dakika
Kültür Sanat

İDOB Modern Dans Topluluğu MDTistanbul'un yeni programı 'Dans Adrenalin' sahnelendi

İDOB Modern Dans Topluluğu MDTistanbul\'un yeni programı \'Dans Adrenalin\' sahnelendi

İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin Modern Dans Topluluğu MDTistanbul'un yeni programı 'Dans Adrenalin', Atatürk Kültür Merkezi Tiyatro Sahnesi'nde seyirciyle buluştu. Programda farklı koreografiler ve yeni çalışmalar yer alıyor.

05.11.2023 09:49  Güncelleme: 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Devlet Opera ve Balesinin (İDOB) Modern Dans Topluluğu MDTistanbul'un yeni programı "Dans Adrenalin" ilk kez Atatürk Kültür Merkezi Tiyatro Sahnesi'nde sahnelendi.

MDTistanbul'un 2023-2024 sanat sezonuna başladığı dans gösterisi, sürdürülebilirlik ve ileri dönüşüm ilkelerine dikkati çekerken, seyirciye yeni koreografilerle farklı bir deneyim yaşatmayı hedefleniyor.

"Dans Adrenalin" programında, Koreli koreograf Dong Kyu Kim'in yeni parçası "Seni Görüyorum", Alper Marangoz'un yeni çalışması "Bahar" ve "Koz", Ferhat Güneş'in "Reside/ Düşler 3 Kere Görülmeli" ile İhsan Rüstem'in "Anikka" adlı çalışması yer alıyor.

Işık tasarımını Taner Aydın'ın, kostüm ve dekor tasarımını Olcay Engin Kaymaz'ın üstlendiği program, 15-24 Kasım ve 2 Aralık'ta Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası Sahnesi'nde, 28 Kasım ve 12 Aralık'ta AKM Tiyatro Sahnesi'nde seyirciyle buluşacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat İDOB Modern Dans Topluluğu MDTistanbul'un yeni programı 'Dans Adrenalin' sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement