İstanbul'da Dünya Caz Günü kutlamaları: Caz Yağmuru konseri - Son Dakika
Kültür Sanat

İstanbul'da Dünya Caz Günü kutlamaları: Caz Yağmuru konseri

İstanbul\'da Dünya Caz Günü kutlamaları: Caz Yağmuru konseri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenecek Dünya Caz Günü kutlamaları kapsamında 15 caz sanatçısı aynı sahnede yer alacak. Konserde üç gitarlı bir sürpriz de olacak.

28.04.2023 13:05

Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 15 caz sanatçısı aynı sahneyi paylaşacak. 30 Nisan'da düzenlenecek 'Dünya Caz Günü'nde Caz Yağmuru' başlıklı konser saat 20.00'de başlayacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu, 30 Nisan akşamı, caz dünyasından 15 ismi ağırlayacak. Konserde vokallerde Ece Göksu, Erdem Özkan, Eren Noyan, Evrim Özşuca, Sibel Köse ve Ülkü Aybala Sunat, orkestrada ise piyanoda Nilüfer Verdi, saksofonda Barış Ertürk, gitarda Eylül Biçer, kontrbasta Volkan Topakoğlu ve davulda Burak Cihangirli yer alacak.

ÜÇ GİTARLI SÜRPRİZ

Konserde ayrıca, uzun yıllar sahnelere çıkmayan Kamil Özler, Cem Nasuhoğlu ve Kamil Yılmaz'dan oluşan triosuyla, dinleyicilere üç gitarlı bir sürpriz sunacak. Gecenin sunuculuğunu, caza ilgisiyle bilinen sinema ve tiyatro sanatçısı Metin Belgin üstlenecek.


Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement