İzmit Belediyesi, Akpınar Mahallesi'nde Çocuklar İçin Şenlik Düzenliyor - Son Dakika
Kültür Sanat

İzmit Belediyesi, Akpınar Mahallesi'nde Çocuklar İçin Şenlik Düzenliyor

İzmit Belediyesi, Akpınar Mahallesi\'nde Çocuklar İçin Şenlik Düzenliyor

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kırsal mahallelerde düzenlediği 'Bizim Köyde Şenlik Var' programını Akpınar Mahallesi'nde sürdürüyor. Akpınar Mahallesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, eğlenceli yarışmalar, mini disko, bubble show, jonglör gösterisi, sihirbaz gösterisi ve yüz boyama aktiviteleriyle keyifli bir gün geçirdi. Etkinlikler, bu akşam da Akpınar Mahallesi Fatma Seher İlkokulu'nda devam edecek.

21.07.2023 14:08

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün kırsal mahallelerde düzenlediği "Bizim Köyde Şenlik Var" programı Akpınar Mahallesi'nde çocukların yoğun katılımıyla devam etti.

Çocuklar için yaz tatilinde birçok etkinliğe imza atan İzmit Belediyesi, kırsal mahallelerde Bizim Köyde Şenlik Var etkinliklerine devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde organize edilen etkinlikler son olarak Akpınar Mahallesi'nde Fatma Seher İlkokulu bahçesinde çocukların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Bizim Köyde Şenlik Var etkinlikleri çerçevesinde Akpınar Mahallesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte eğlenceli yarışmalar, mini disko, bubble Show, jonglör gösterisi, sihirbaz gösterisi, palyaçolar ile yüz boyama aktiviteleri gerçekleşti. Etkinlikler bu akşam da Akpınar Mahallesi Fatma Seher İlkokulu'nda devam edecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat İzmit Belediyesi, Akpınar Mahallesi'nde Çocuklar İçin Şenlik Düzenliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement