Kamu Başdenetçisi Pendiklilerle Buluştu - Son Dakika
Kültür Sanat

Kamu Başdenetçisi Pendiklilerle Buluştu

Kamu Başdenetçisi Pendiklilerle Buluştu

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Pendik'te düzenlenen 'Ombudsman Pendiklilerle Buluşuyor' programında vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Programda Kamu Denetçiliği Kurumu tanıtım filmi gösterildi ve Malkoç, kurumun idare ile vatandaş arasındaki ihtilafların mahkemeye gitmeden çözülmesi için kurulmuş bir mekanizma olduğunu vurguladı. Malkoç, vatandaşların kuruma kolayca başvurabileceğini ve süreç içinde herhangi bir ücret alınmadığını belirtti. Ayrıca Malkoç, 15 Temmuz darbe girişimini anarak, milletin kahramanlık gösterdiğini ve hizmetin en iyisine layık olduğunu ifade etti. Programda Malkoç ve kamu denetçileri, katılımcıların talep ve sorunlarını dinledi.

14.07.2023 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, "Ombudsman Pendiklilerle Buluşuyor" programında vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Pendik'teki Yunus Emre Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen programda Kamu Denetçiliği Kurumu tanıtım filmi gösterildi.

Etkinlikte konuşan Malkoç, kurumun, idare ile vatandaş arasındaki ihtilafların mahkemeye gitmeden çözülmesi için kurulmuş bir mekanizma olduğunu vurguladı.

Malkoç, vatandaşların internet sitesi, telefonla arama ve dilekçe yazımı gibi çeşitli vasıtalarla kuruma kolayca başvurabileceğini dile getirerek, süreç içinde herhangi bir ücret alınmadığını söyledi.

"Milletimiz hizmetin en iyisine layıktır"

Şeref Malkoç, yarın 15 Temmuz olduğunu anımsatarak, FETÖ'nün hain darbe girişimine ilişkin şunları kaydetti:

"Bu milletin vergileriyle alınan uçakları kaldırdılar, insanımızı şehit ettiler. Bu milletin parasıyla vatan müdafaası için alınan tankları, silahları insanımıza doğrulttular. Sayın Cumhurbaşkanımızı öldürmeye kalktılar. Allah'a çok şükür Sayın Cumhurbaşkanımızın daveti üzerine milletimiz alanlara, şehirlere çıktı, caddeleri doldurdu ve 'Bu milletin iradesiyle seçilmiş olanlara siz zorla bir şey yapamazsınız. Evlatlarımızın geleceğine, Anayasa'ya, hukuka sahip çıkıyoruz.' dedi. Dünyada eşi görülmemiş bir kahramanlık gösterdi. Milletimiz hizmetin en iyisine layıktır. Hukukun üstünlüğü, adalet, belediye hizmetleri açısından en iyisine layıktır. İşte bu kurumlar da onu yapmaya çalışıyor."

Etkinlikte Malkoç ve kamu denetçileri, katılımcıların talep ve sorunlarını dinledi.

Programa, İstanbul Vali Yardımcısı Halil Avşar, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ilçede görevli muhtarlar, kamu personeli, sivil toplum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Kamu Başdenetçisi Pendiklilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement