Kevin Spacey, cinsel saldırı suçlamalarından beraat etti - Son Dakika
Kültür Sanat

Kevin Spacey, cinsel saldırı suçlamalarından beraat etti

Kevin Spacey, cinsel saldırı suçlamalarından beraat etti

İngiltere'nin başkenti Londra'da hakim karşısına çıkan tiyatro oyuncusu Kevin Spacey, dört erkeğe cinsel istismarın da dahil olduğu 'yedi cinsel saldırı' suçundan beraat etti. Oscar ödüllü aktör, suçlamaları reddederek kurbanlarını para peşinde koşmakla suçladı. Savcılık iddialarını desteklerken jüri üyeleri bu iddiaları reddetti. Davada ünlü isimlerin adı geçerken Sir Elton John savunma tanığı olarak çağrıldı ve iddiaların dünyasını alt üst ettiğini belirtti.

27.07.2023 18:10  Güncelleme: 18:12

İngiltere'nin başkenti Londra'da hakim karşısına çıkan tiyatro oyuncusu Kevin Spacey, dört erkeğe cinsel istismarın da dahil olduğu" yedi cinsel saldırı" suçundan beraat etti.

Oscar ödüllü 64 yaşındaki aktör, 2001-2013 yılları arasında dört erkeğe cinsel istismarda bulunmakla suçlandığı için yargılanıyordu. Başından beri tüm suçlamaları reddeden aktör, kurbanlarını para peşinde koşmakla suçladı.

Savcılık Spacey'nin üç erkeği kasıklarından tuttuğunu ve bir başka erkeğe de evinde uyurken cinsel saldırıda bulunduğunu iddia etti, ancak jüri üyeleri bu iddiaları reddetti.

Davada birçok ünlü ismin adı geçerken Sir Elton John savunma tanığı olarak çağrıldı. Sir Elton John, "kendisine yöneltilen iddiaların dünyasını alt üst ettiği" yorumunda bulundu.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Kültür Sanat Kevin Spacey, cinsel saldırı suçlamalarından beraat etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement