MTV Avrupa Müzik Ödülleri İsrail-Hamas Çatışması Nedeniyle İptal Edildi - Son Dakika
Kültür Sanat

MTV Avrupa Müzik Ödülleri İsrail-Hamas Çatışması Nedeniyle İptal Edildi

MTV Avrupa Müzik Ödülleri İsrail-Hamas Çatışması Nedeniyle İptal Edildi

1994 yılından beri her yıl farklı bir ülkede düzenlenen MTV Avrupa Müzik Ödülleri töreni, İsrail-Hamas çatışması nedeniyle iptal edildi. Açıklamada, dünyanın her köşesinden gelen binlerce çalışanın, ekip üyesinin, sanatçının, hayran ve ortak için alınan tedbir nedeniyle 2023 MTV EMA'ye devam etmemeye karar verdikleri belirtildi. İsrail ve Gazze'deki yıkıcı olayların devam ettiği göz önünde bulundurularak, bu törenin yapılmasının uygun olmadığı vurgulandı ve kaybedilen binlerce hayatla birlikte bu artık bir yas anısıdır denildi.

20.10.2023 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1994 yılından beri her yıl farklı bir ülkede düzenlenen MTV Avrupa Müzik Ödülleri töreninin İsrail-Hamas çatışması nedeniyle iptal edildiği duyuruldu.

"BU ARTIK YAS ANI"

Açıklamada, "Dünyanın her köşesinden gelen binlerce çalışanın, ekip üyesinin, sanatçının, hayran ve ortak için alınan tedbir nedeniyle 2023 MTV EMA'ye devam etmemeye karar verdik.

İsrail ve Gazze'deki yıkıcı olayların yaşanmaya devam ettiğini izlerken, bu töreni yapmak uygun gelmiyor. Kaybedilen binlerce hayatla birlikte bu artık bir yas anıdır" denildi.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Kültür Sanat MTV Avrupa Müzik Ödülleri İsrail-Hamas Çatışması Nedeniyle İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement