Nazan Öncel, adının yazılı olduğu tabela altında hatıra fotoğrafı çektirdi - Son Dakika
Kültür Sanat

Nazan Öncel, adının yazılı olduğu tabela altında hatıra fotoğrafı çektirdi

Nazan Öncel, adının yazılı olduğu tabela altında hatıra fotoğrafı çektirdi

Konser sonrası caddeye gidip adının yazılı olduğu tabela altında fotoğraf çektiren sanatçıyı görenler, büyük bir tesadüf olarak nitelendirerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Nazan Öncel, bu durumu 52 yıllık sanat hayatının en büyük onur ödülü olarak değerlendirdi ve minnettarlığını dile getirdi. Konserde bulunanlar, Nazan Öncel'in 'Sokak Kızı' şarkısına gönderme yaparak gerçek bir sokak kızı olduğunu ifade etti.

06.11.2023 18:06

Konser sonrası caddeye gidip adının yazılı olduğu tabela altında fotoğraf çektiren sanatçıyı görenler "Adınızın yazdığı tabela altında size rastlamak inanılmaz; bu büyük bir tesadüf" diyerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Sanatçı Nazan Önce! "52 yıllık sanat hayatımın en büyük onur ödülü budur. Bu sorumluluğun bilinciyle sayın Cemil Tugay'a ve Karşıyaka Belediyesine minnettarım ve bu yolları beraber katettiğimiz için bütün sevenlerime bin teşekkür ederim, ne mutlu bana ki bunu yaşarken gördüm, şimdi bu caddede bir konser vermek şart oldu" dedi..

O an orada bulunanlar da Nazan Öncel'in yıllar önce yaptığı ve klasikler arasına giren "Sokak Kızı" şarkısına gönderme yaparak ""İşte şimdi gerçek sokak kızı oldu" dediler…

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Kültür Sanat Nazan Öncel, adının yazılı olduğu tabela altında hatıra fotoğrafı çektirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement