Öykü Yarışması Ödül Töreni - Son Dakika
Kültür Sanat

Öykü Yarışması Ödül Töreni

Öykü Yarışması Ödül Töreni

Geleceğin edebiyatçıları, 28 Nisan tarihinde Trump Towers Mall'da gerçekleşen törenle ödüllendirildi.

28.04.2012 14:35

Yaratıcı Çocuklar Derneği'nin Öykü Yarışması Ödül Töreni Trump Towers Mall'da Gerçekleştirildi

Yaratıcı Çocuklar Derneği'nin Doğan Egmont Yayıncılık ve Yapımcılık A.Ş. işbirliğinde edebiyata ilgi duyan bir nesil yetişmesi ve gelecekte Türk ve dünya edebiyatına yeni yazarlar kazandırılması amacıyla dördüncüsünü düzenlediği "Öykü Yarışması" "İstanbul Yazarını Arıyor" başlıklı Öykü Yarışması, 28 Nisan Perşembe günü gerçekleşen törenle finalistlerini belirledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız'ın da katılımlarıyla düzenlenen ödül töreninde Muammer Yıldız, Didem Çapa ve Demet Sabancı Çetindoğan finalistlere ödüllerini verdiler.

Gerçekleşen ödül törenine Yaratıcı Çocuklar Derneği Yürütme Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan ve Yaratıcı Çocuklar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Didem Çapa ile Doğan Egmont yetkilileri katıldı.

170 okul ve 528 öğrencinin katılımıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen yarışmada İlköğretim 1. Kategori dalında Yusufcan Şevli, Bilge Naz Yılmaz ve Tuana Talay ödüle layık görülürken ilköğretim 2. Kategori dalında ise Elif Ada Sirel, Bilge Akan, Buse Melike Bekdaş ödüle layık görüldü. Lise kategorisinde de Nisa Öykü Avaroğlu, İlknur Şaşma ve Samet Yıldırım ödüllerini aldılar. Kazananlara ödüllerinin yanı sıra kendi öykülerinin yer aldığı "Geleceğin Yazarlarından Öyküler" adlı kitapları hediye edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Öykü Yarışması Ödül Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement