Saray Belediyesi'nin 'Sosyal Mağaza' Projesi Yeniden Hizmete Açıldı - Son Dakika
Kültür Sanat

Saray Belediyesi'nin 'Sosyal Mağaza' Projesi Yeniden Hizmete Açıldı

Saray Belediyesi\'nin \'Sosyal Mağaza\' Projesi Yeniden Hizmete Açıldı

Saray Belediyesi'nin örnek bir projeye imza atarak oluşturduğu 'Sosyal Mağaza', Atatürk Kültür Merkezi'nde yeniden hizmete girdi. İhtiyaç sahipleri için kullanılmayan giysileri getirebilecek ve ücretsiz olarak ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. İsrafı önlemek ve dayanışmayı büyütmek amacıyla Saraylılar, ihtiyacı olan hemşehrileriyle giysi ve eşyalarını buluşturabilirler.

21.10.2023 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saray Belediyesi'nin hayata geçirdiği 'Sosyal Mağaza' Atatürk Kültür Merkezi, Orkide Sokak'ta yeniden vatandaşların hizmetine açıldı.

Saray Belediyesi'nin örnek bir projeye imza atarak ihtiyaç sahipleri için oluşturduğu dayanışma ağı 'Sosyal Mağaza', Atatürk Kültür Merkezi'nde yeniden Saraylıların hizmetine girdi.

Konu ile ilgili Saray Belediyesi'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sizler de kullanmadığınız giysileri sosyal mağazaya getirebilir; beğendiğiniz eşyaları da mağazamızdan ücretsiz olarak temin edebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için 0541 768 10 15 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Haydi evimizde, iş yerimizde, günlük hayatta kullanmadığımız giysi ve eşyalarımızı ihtiyacı olan hemşehrilerimizle buluşturalım. İsrafı hep birlikte önleyelim, dayanışmayı hep birlikte büyütelim."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Kültür Sanat Saray Belediyesi'nin 'Sosyal Mağaza' Projesi Yeniden Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement