Sinemalarda Bu Hafta - Son Dakika
Kültür Sanat

Sinemalarda Bu Hafta

Sinemalarda Bu Hafta

Bu hafta Şahan Gökbakar'ın oynadığı komedi filmi "Celal ile Ceren" ile birlikte 3 yeni film sinemalarda.

17.01.2013 13:21  Güncelleme: 16:41

Sinemlarda bu hafta "Celal ile Ceren" "Mama" ve "Bitik Şehir" filmleri vizyona girecek.

MAMA

Mama, Anne ve babaları öldürüldüğü gün ormanda ortadan kaybolan iki küçük kızın hikayesini anlatan doğaüstü bir gerilim filmi.Yıllar sonra kurtarılan kızlar yeni bir hayata başlar ancak geceleri hala biri ya da bir şeyin gelip üstlerini örtmeye çalıştığını fark ederler.Beş yıl önce Victoria ve Lilly adlı kız kardeşler, şehrin banliyösündeki mahallelerinden iz bırakmadan kaybolur.

Amcaları Lucas (Nikolaj Coster-Waldau) ve kız arkadaşı Annabel (Jessica Chastain) o günden bu yana onları deli gibi aramaya devam eder. Mucize eseri çocukları yıkık dökük bir kulübede bulurlar fakat çift bir süre sonra evlerine sadece küçük kızları mı misafir olarak aldıklarını merak etmeye başlar.

Annabel çocukları normal bir hayata alıştırmaya çalışırken, evlerinde bir kötülüğün var olduğundan iyiden iyiye emin olmaya başlar.Kız kardeşler travmaya bağlı stres mi yaşamaktadır yoksa onları ziyarete gelen bir hayalet mi vardır? Kayıp kızlar bunca yıl tek başlarına nasıl hayatta kalmışlardır? Bu tedirgin edici soruların cevaplarını keşfederken, yeni anneleri yatma vakti geldiğinde duyduğu fısıltıların kaynağının ölümcül bir varlık olduğunu keşfeder.

BİTİK ŞEHİR

New York Belediye Başkan'ı Nicholas Hostetler, özel dedektif Billy Taggart'ı sadakatsiz eşi Cathleen'i takip etmesi için tutar. Fakat Billy bunun bir komplo olduğunu çok geçmeden anlayacaktır. Araştırmalarını derinleştirirken hayatını tehlikeye sokan olaylarla karşılaşacak, işi ve ailesi için kötü sonuçlar doğurabilecek tercihler yapmak zorunda kalacaktır.

CELAL İLE CEREN

Başrollerini ünlü komedyen Şahan Gökbakar ve Ezgi Mola'nın paylaştığı Celal ile Ceren, Recep İvedik serisinde beraber çalışan yönetmen Togan Gökbakar ve Şahan Gökbakar Kardeşler'in yeni komedi projeleri. Çekimlerine geçtiğimiz Mayıs ayında başlanan filmin vizyon tarihi 18 Ocak 2013 olarak açıklanırken, filmde Celal ile Ceren'in yaşadığı komik maceralarını izleyeceğiz.

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement