"Vay Arkadaş"nın Müzikleri Herkesin Dilinde! - Son Dakika
Kültür Sanat

"Vay Arkadaş"nın Müzikleri Herkesin Dilinde!

"Vay Arkadaş"nın Müzikleri Herkesin Dilinde!

5 Kasım'da Vizyona Giren "Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo" İçin Hazırladığı Film Müzikleri; Filmin Kendisi Kadar Dikkat Çekiyor!

09.11.2010 14:25  Güncelleme: 15:29

Birçok radyo kanalında yayınlanan ve tüm çevrelerden olumlu eleştiriler alan hareketli ve eğlenceli müzikler, dinleyenlerin dilinden düşmüyor.

Multitap'in; iki ay boyunca çalışarak kendi stüdyosunda hazırladığı "Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo"nun müzikleri; filmin ana temasına paralel "Vay Arkadaş" ve "Full Depo" isimli 2 şarkı ile filmin çizgisine uygun 20 tematik parçadan oluşuyor. Filmin havasını başarılı şekilde yansıtan "Vay Arkadaş" ve "Full Depo" isimli parçalar, dinleyiciyle buluştuğu ilk günden beri müzikseverlerin dilinden düşmüyor.

Multitap, Mete Horozoğlu, Fırat Tanış, Ali Atay, Demet Evgar, Mustafa Üstündağ, Pamela Spence gibi isimlerin rol aldığı "Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo" filminin müziklerini ortaya çıkarmak için; senaryonun okunması, tüm çekim mekânlarının gezilip görülmesi ve müzikal altyapının belirlenmesini kapsayan uzun ve eğlenceli bir ön hazırlık dönemi geçirdi. Çekimlerin başlamasıyla setlere de giden Multitap grubu; böylece filmin dokusunu ve duygularını da başarılı şekilde şarkılara aktardı.

Özgün ve renkli Multitap tarzının, son yılların en dikkat çekici komedi – aksiyon filmi "Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo"nun çizgisiyle bütünleşmesi sonucu ortaya çıkan şarkılar; filmin komik, hareketli ve duygusal yanlarını güçlendirerek izleyiciye aktarıyor.

Multitap'in, ilk film müziği projesi için hazırladığı şarkıların yer aldığı "soundtrack" albümü önümüzdeki günlerde müzik marketlerde yerini alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 'Vay Arkadaş'nın Müzikleri Herkesin Dilinde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement