1 Milyon Dolar Bütçeli Barbenheimer Filmi Geliyor - Son Dakika
Magazin

1 Milyon Dolar Bütçeli Barbenheimer Filmi Geliyor

1 Milyon Dolar Bütçeli Barbenheimer Filmi Geliyor

Barbie ve Oppenheimer filmlerinin ilgi çekmesiyle ortaya çıkan Barbenheimer akımı, yapımcıların dikkatini çekti. Ünlü yapımcı Charles Band, 1 milyon dolar bütçeli Barbenheimer filmi çekeceğini açıkladı. Film, Dr. Bambi J. Barbenheimer adlı bir oyuncak bebeğin hikayesini anlatacak ve kara mizah unsurları içerecek. Yayın tarihi 2024 olarak planlanan film, Barbie'nin gişe başarısını ve Oppenheimer'ın popülaritesini birleştirecek.

06.11.2023 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

21 Temmuz'da vizyona giren Barbie ve Oppenheimer filmleri, yaz aylarında ilginç bir akıma yol açmıştı. Barbenheimer olarak adlandırılan bu akım, her iki filmin birleşimini temsil ediyordu. Ortaya çıkan son iddialar ise bazı yapımcıların 1 milyon dolar bütçeli Barbenheimer filmi ile ilgilendiğini gösterdi.

Ünlü yapımcı, 1 milyon dolar bütçeyle Barbenheimer çekecek iddiası

ABD'li film yapımcısı Charles Band, Greta Gerwig'in Barbie ve Christopher Nolan'ın Oppenheimer filmlerinin gişede elde ettiği başarıyı değerlendirmek istiyor. Bu iki yapımın internette yarattığı ilgi, Barbenheimer isimli parodi filmle değerlendirilebilir.

1 Milyon Dolar Bütçeli Barbenheimer Filmi Geliyor

Re-Animator gibi bazı kült klasiklerle tanınan Band, Barbenheimer için planlarını açıkladı. Filmde Dolltopia kasabasında yaşayan Dr. Bambi J. Barbenheimer adlı bir oyuncak bebeğin hikayesi ele alınacak. Bilim insanı olarak çalışan oyuncak bebek, insanların oyuncaklara davranışlarını eleştirecek. Hatta bunun için dünyaya dev bir nükleer bombayla patlatacak.

2123312

ABD'li kaynaklara konuşan yapımcı Band, Barbie ve Oppenheimer'ın zıt yapılarını harmanlayarak eğlenceli hale getirmek istediği söyledi. "Bu iki filmi bir araya getirdiğinizde kara mizah için mükemmel bir fırsatınız oluyor" ifadelerini kullandı.

2024'te yayınlanması planlanan çoğu filmin karanlık ve iç karartıcı olduğunu ifade eden Charles Band, daha fazla mizaha ihtiyacımız olduğunun altını çizdi. Barbie'nin gişe başarısını ve Oppenheimer'ın popülaritesi tek filmde birleştirecek.

1 Milyon Dolar Bütçeli Barbenheimer Filmi Geliyor

Barbenheimer'ın oyuncu kadrosu ve yönetmeni henüz belirsizliğini koruyor. 1 milyon dolarlık bütçesiyle Band'in en pahalı filmlerinden biri olmayı hedefliyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Magazin 1 Milyon Dolar Bütçeli Barbenheimer Filmi Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement