Game Of Thrones Oyuncularına Rekor Ücret - Son Dakika
Magazin

Game Of Thrones Oyuncularına Rekor Ücret

Dünyanın en çok seyredilen dizilerinden biri olan Game Of Thrones'un oyuncuları bölüm başına 600 bin dolar alacak.

02.11.2014 12:19  Güncelleme: 09:21

Sadece ABD'de değil tüm dünyada en çok izlenen dizilerden biri olan Taht Oyunları'nın (Game of Thrones) ana karakterlerini canlandıran oyuncular bölüm başına rekor ücret alacak.

300 BİN DOLARA ANLAŞTILAR

Deadline adlı internet sitesinin haberine göre Peter Dinklage, Kit Harrington, Lena Headey Emilia Clarke ve Nikolja Coster Waldau yeni sezon için yapımcılarla bölüm başına 300 bin dolarlık (yaklaşık 659 Bin TL) anlaşma imzaladı.

SİBEL KEKİLLİ YENİ SEZONDA OLMAYACAK

Taht Oyunları dizisinin bir önceki sezonunda Sibel Kekilli de rol almıştı. Ancak Kekilli'nin oynadığı Shae karakteri ölünce oyncu da diziden ayrıldı. Dizi, ABD'li yazar George Raymond Richard Martin'in eserinden uyarlandı. Dizinin her bir bölümü yaklaşık 55 dakika sürüyor.

Game Of Thrones Oyuncularına Rekor Ücret
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Game Of Thrones Oyuncularına Rekor Ücret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • AMONYAK: HARAM, ZEHİR, ZIKKIM OLSUN. ONCA ÇOCUĞUN KAHRINI ÇEKEN 40 YIL HİZMET VEREN BİR ÖĞRETMEN EMEKLİLİKTE 4O BİN ALAMAZKEN; BİR BÖLÜME BU ÜCRETİ BUNLARA ÖDEYENLERE DE YAZIKLAR OLSUN. SİZLER BUNLARIN POPOSUNU BÖYLE KALDIRIYORSUNUZ, YAZIKLAR OLSUN. ÖĞRETMENİN 40 YIL GIKI ÇIKMAZ, BUNLAR 8 SAAT ÇEKİM YAPILIYOR DİYE İSYAN EDERLER, ALDIĞINIZI ASLA HAK ETMİYORSUNUZ, ZEHİR ZIKKIM OLSUN 9 10 Yanıtla
  • ZÜĞÜRT: Zenginin parası züğürdün parmaklarını yorarmış. . . 2 0 Yanıtla
  • DEVLET MELEK-MELEK ASKER...?: KRALİÇE ŞUNU DİYOR. . . EĞER AB'DEN İYİKÇE GİTMEZSENİZ ELİMİZDEN KAZA ÇIKARSA ŞAŞIRMAYIN. . . GÖSTERE GÖSTERE ROMA DA KAZA OLUP ÖLDÜRDÜLER. . . EĞER TÜRKİYE ADAYLIKTAN İYİLİKÇE VAZGEÇMEZ İSE BU OLAY SAVAŞ SEBEBİDİR. . . . . . . . . ? 1 0 Yanıtla

Advertisement