ABD'li Pop Yıldızı Mariah Carey Klibinde 250 Bin Dolarlık Gelinliği Ateşe Attı - Son Dakika
Magazin

ABD'li Pop Yıldızı Mariah Carey Klibinde 250 Bin Dolarlık Gelinliği Ateşe Attı

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Mariah Carey, "I Don't" adlı single şarkısına çektiği klipte 250 bin dolarlık gelinliğini yaktı.

07.02.2017 00:51  Güncelleme: 00:58

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı ve söz yazarı Mariah Carey, "I Don't" adlı single şarkısı için çekilen klipte 250 bin dolar değerindeki bir gelinliği ateşe attı.

JAMES PACKER'DAN İLHAM ALARAK YAZDI

46 yaşındaki şarkıcı, 250 bin dolar değerinde Valentino imzalı gelinliğini Avustralyalı milyarder nişanlısı James Packer ile Bora Bora'da yapılacak düğününde giyecekti. Carey, klip çektiği şarkısını Ekim 2016'da ayrıldığı nişanlısı James Packer'dan ilham alarak yazmıştı.

NİŞANI ATTIĞI İDDİA EDİLDİ

Carey'nin ayrılık sonrası çektiği klibinde gelinliğini yakması, James Packer'a bir mesaj olarak yorumlandı. James Packer'ın, Carey'nin yaptığı savurgan harcamalar yüzünden Carey'i terkederek nişanı attığı iddia edilmişti.

HAYATLARINI TÜM DÜNYAYA SERGİLEMEK İSTİYORDU

Çifte yakın kaynaklar James Packer'ın, ünlü şarkıcının kariyeri, özellikle TV şovu "Mariah's World" için çok harcama yaptığını belirterek "Mariah yaşadıkları hayatı tüm dünyaya sergilemeyi istiyordu. Bu da James'i rahatsız etti" demişti.

ABD\'li Pop Yıldızı Mariah Carey Klibinde 250 Bin Dolarlık Gelinliği Ateşe Attı

Son Dakika Magazin ABD'li Pop Yıldızı Mariah Carey Klibinde 250 Bin Dolarlık Gelinliği Ateşe Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement