Alişan, Orhan Ölmez'i Hastanede Ziyaret Etti, Durumu Hakkında Bilgi Verdi - Son Dakika
Magazin

Alişan, Orhan Ölmez'i Hastanede Ziyaret Etti, Durumu Hakkında Bilgi Verdi

Alişan evinin otoparkında bıçaklanan Orhan Ölmez'i ziyaret etti. Ziyarette çektirdiği fotoğrafı "Çok şükür önemli bir şeyi yok!" notuyla paylaştı.

05.12.2016 17:52  Güncelleme: 17:53

Halkalı'da bulunan lüks bir sitede ikamet eden sanatçı Orhan Ölmez, daha öncede birkaç kez gürültü çıkaran komşuları ile dün akşam bina girişinde karşılaştı. Alkollü olduğu öğrenilen komşularına "Eğer taşınıyorsanız yardımcı olayım" diyen Ölmez binadan çıktı.

OTOPARKA KADAR TAKİP EDİP, DEHŞET SAÇTILAR

Orhan Ölmez'in sözlerine sinirlenen komşuları sanatçıyı otoparka kadar takip etti. Otomobiline binen sanatçının yanına gelen 4 kişi araca binip kontak anahtarını çıkardı. Ölmez'in boğazını sıkan ve darp eden saldırganlar sanatçıyı 5 yerinden bıçakladı. Orhan Ölmez hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

"ÇOK ŞÜKÜR ÖNEMLİ BİR ŞEY YOK"

Ölmez'in sanat dünyasından yakın arkadaşı Alişan, bıçaklanan arkadaşını hastane odasında ziyaret etti. Alişan ziyaret esanasında çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından, "Orhan Ölmez kardeşimi ziyaret ettik.. Çok şükür önemli birşeyi yok ama olabilirdi. Bunu yapanların en yakın zamanda yakalanıp cezalandırılması bıraz olsun tesellimiz olur.." notuyla paylaştı.

İşte Alişan'ın paylaşımı:

Alişan, Orhan Ölmez\'i Hastanede Ziyaret Etti, Durumu Hakkında Bilgi Verdi

Son Dakika Magazin Alişan, Orhan Ölmez'i Hastanede Ziyaret Etti, Durumu Hakkında Bilgi Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement