Uzun süredir ekranlarda boy göstermeyen oyuncu Vural Çelik, Influenza'ya yakalandı - Son Dakika
Magazin

Uzun süredir ekranlarda boy göstermeyen oyuncu Vural Çelik, Influenza'ya yakalandı

Uzun süredir ekranlarda boy göstermeyen oyuncu Vural Çelik, Influenza\'ya yakalandı

Avrupa Yakası'nda canlandırdığı Kubilay karakteriyle tanınan Vural Çelik hastanelik oldu. Influenza'ya yakalanan ünlü oyuncu geçmiş olsun mesajlarına teşekkür ederek durumunun iyiye gittiğini söyledi.

07.01.2024 12:00  Güncelleme: 12:04

Uzun süredir ekranlarda boy göstermeyen oyuncu Vural Çelik, Influenza'ya yakalandı. Hastanede gördüğü tedavainin ardından eve geçen ünlü oyuncu sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyerek kendisini merak eden sevenlerine teşekkür etti.

INFLUENZA'YA YAKALANDI

Hastane yatağından serum aldığı anlarını paylaşan Kubilay Aka sevenlerini korkuttu. Son dönemin salgın hastalığı Influenza'ya yakalanan ünlü oyuncu sağlık durumu hakkında sevenlerine bilgi verdi.

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik hastanelik oldu

"İLAÇLARIMI ALIP İSTİRAHAT EDİYORUM"

Vural Çelik, "Gönderdiğiniz binlerce "Geçmiş Olsun" mesajı için çok teşekkür ederim. Ayrıca böylesine sevilmenin gururunu yaşattığınız içinde. Eve geldim, ilaçlarımı kullanıp istirahat ediyorum. Her biriniz benim için ayrı ayrı, birbirine hiç benzemeyen güzellikte kar tanelerisiniz. Sağlıkla kalın."

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik hastanelik oldu
Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik hastanelik oldu

Son Dakika Magazin Uzun süredir ekranlarda boy göstermeyen oyuncu Vural Çelik, Influenza'ya yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Bay RİZE: Salgın kıyamet rize cocuk acil dolu cocugu iyilestiriyoruz gönderiyoruz okula 2 gün dayanamıyor yine hasta ateş cıkıyor kapatın okulları valilik salgın uyarısı yapıyor milli egitim okulları durdurmuyor cocuklar perisan 176 15 Yanıtla
  • Necati Kaya: Tv lerde panik çıkmasın diye özellikle haber olarak verilmiyor sanırım ,ama hastaneler,yoğun bakımlar dolu. Birde çevrenize bakın kovid geçirenlerde ,yada aşı olanlardamı bilemem ama kalp krizi ve beyin inmesi o kadar çokki. Allah sonumuzu hayır etsin. Toplu taşımda maske ve el temizliğine dikkat etmeli. 177 7 Yanıtla
  • Arzum Baskara: Gecmis olsun qubilayy kardes 65 3 Yanıtla
  • ÖZGÜR KILIÇ: ezanlar susmaz'vatan bolunmez 25 34 Yanıtla
  • new world: yani grip 25 2 Yanıtla
  • Ergün DEMİR: Geçmiş olsun 3 1 Yanıtla
  • FATİH ŞAHİN: geçmiş olsun 3 1 Yanıtla

Advertisement