Aynısını Bulmuş! - Son Dakika
Magazin

Aynısını Bulmuş!

Aynısını Bulmuş!

Ünlü şarkıcı Katy Perry, anlaşamadığı için boşandığı eki eşi Russel Brand'in tıpatıp aynısını buldu.

24.08.2012 06:03

MODA TARZLARI AYKIRI

John Mayer (34), bir zamanlar müzik dünyasının parlak isimlerinden biriydi. Şarkıcı şöhreti sağlamlaştıkça daha bohem ve salaş bir tarza büründü. Oyuncu Russell Brand (37), etnik ve salaş tarzıyla Hollywood'un en dikkat çeken isimlerinden biri.

ÇAPKINLIK GÜNDEMDE

John Mayer, Hollywood'un en çapkın isimlerinden biri... Birçok ünlü isimle aşk yaşayan Mayer, çapkınlıklarını gazetelere anlatmasıyla tanınıyor!Brand, Perry ile ayrılacağını açıkladıktan sonra 3 kadınla kısa süreli birliktelikler yaşadı. Oyuncu, seks düşkünlüğü yüzünden tedavi görmüştü.

BOŞBOĞAZLAR

Mayer, Jessica Simpson ile biten ilişkisinin ardından cinsel yaşamları hakkında en ince ayrıntıları bile gazetelere anlatmıştı! Brand, boşanma haberlerinin ardından Perry ve özel hayatları hakkında açıklamalar yapmış ve eski eşini evliliğini koruyamamakla suçlamıştı.

PARTİ VE İÇKİ

Mayer, sık sık arkadaş grubuyla Los Angeles'ın en gözde gece kulüplerinde sabahın erken saatlerine kadar eğlenirken görüntüleniyor. Brand, davetlerin ve partilerin aranılan isimleri arasında yer alıyor. Sık sık alkollü olarak gazetecilere yakalanıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Aynısını Bulmuş! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement