Rapçi Ben Fero oyunculuk yapma kararı aldı - Son Dakika
Magazin

Rapçi Ben Fero oyunculuk yapma kararı aldı

Rap müzikte son dönemin zirve isimlerinden biri olan Ben Fero, katıldığı bir programda oyunculuğa yeşil ışık yaktı. Fero, "Bu dönemde hip-hop yapmak ayrı zor. Yeni kararlar aldım. Denemek istediğim birkaç farklı iş var. Mesela oyunculuk" diye konuştu.

27.02.2021 16:44  Güncelleme: 01:17

Son dönemde rap müziğin dikkat çeken isimlerinden biri olan Ben Fero, Şükran Albayrak'ın Tivibu Spor'daki Atan Alır programına konuk oldu. Özel hayatı, müzik kariyeri ve hakkında merak edilenlere ilişkin soruları yanıtlayan ünlü rapçi, hayranlarına sevindiren bir açıklama yaptı.

"PANDEMİ TARZIMA UYGUN DÖNEM DEĞİL"

Pandemi döneminde oldukça zorlandığını kaydeden Ben Fero, "Bu dönemde hip-hop yapmak ayrı zor. Ben yaptığım işin her zaman arkasındayım. Kendi gözlerimle bunun etkilerini gördüm. Pandemi dönemi benim tarzıma uygun bir dönem değil." şeklinde konuştu.

Ben Fero oyunculuk yapma kararı aldı

"DENEMEK İSTEDİĞİM BİRKAÇ FARKLI İŞ VAR"

Pandemi döneminde yeni kararlar aldığını dile getiren ünlü rapçi, "Zihinsel mesai de yaptım, kararlar aldım. Denemek istediğim birkaç farklı iş var. Mesela oyunculuk… 'Bir fırsatım var ve deneyip kendimi görsem ne fark eder' diyorum." ifadesinde bulundu.

Rapçi Ben Fero oyunculuk yapma kararı aldı
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Rapçi Ben Fero oyunculuk yapma kararı aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement