Bir Zamanlar Çukurova'da bu akşam neler olacak? Hakan Züleyha'nın güvenini kazanmak için nasıl bir plan yaptı? - Son Dakika
Magazin

Bir Zamanlar Çukurova'da bu akşam neler olacak? Hakan Züleyha'nın güvenini kazanmak için nasıl bir plan yaptı?

Bu akşam 132. bölümle izleyicisiyle buluşacak Bir Zamanlar Çukurova'da Betül evlilik teklifini kabul ettiği Çolak'ı zehirleyerek hayatını tehlikeye sokar. Bu durumda ona bir tek kişi yardım edecektir.

14.04.2022 14:17  Güncelleme: 14:34

Başrollerinde Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı ve Hülya Darcan'ın yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova'da Fikret'in ameliyatının mevcut şartlarda yapılmasının mümkün olmadığı anlaşılınca Hakan, bu ameliyatı yapabilecek tek doktoru bulup getireceğini söyler.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'DA BUGÜN NELER OLACAK?

Çukurova'yı terk etmeye hazırlanan Hakan, tam havaalanına gelmişken tesadüfen Fikret'in ağır yaralandığını öğrenerek geri döner. Çarpmanın etkisiyle beyin kanaması geçiren Fikret'in ameliyatının mevcut şartlarda yapılmasının mümkün olmadığı anlaşılınca Hakan, bu ameliyatı yapabilecek tek doktoru bulup getireceğini söyler.

Abdülkadir'in ağır yaralı olmasından endişelenen Betül, Çolak'la evlenmeyi kabul eder ancak Çolak'ı zehirlemeye kalkıp yakalanınca hayatı tehlikeye girer. Aradığı doktorun uygun olmadığını öğrenen Hakan, Züleyha'nın güvenini yeniden kazanmasını sağlayacak sürpriz bir hamle yapar.

Bir Zamanlar Çukurova\'da bu akşam neler olacak? Hakan Züleyha\'nın güvenini kazanmak için nasıl bir plan yaptı?

Son Dakika Magazin Bir Zamanlar Çukurova'da bu akşam neler olacak? Hakan Züleyha'nın güvenini kazanmak için nasıl bir plan yaptı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement